Bezár

Tudományos Diákkör

DSC_0338_kisebb

Aktuális információk

Aktuális információk

2014. augusztus 27.
3 perc

A 2023. évi SZTE Orvos- és Egészségtudományi TDK konferencia

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2023. november 14-17. között rendezi a helyi Orvos- és Egészségtudományi TDK Konferenciát.
A Konferencia program és absztrakt füzete elkészült, PDF formátumban letölthető innen.
iOS_Android

Elkészült a Konferencia applikációja is, amely telepíthető a
Play Áruházból és az Apple Store-ból.
App neve: SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK, illetve SZTE SZAOK TDK

A Konferencián helyezést elért hallgatók listája (PDF).


A SZAOK és a Viatris között létrejött egy együttműködési megállapodás

Viatris
2023. november 14-én az idei Orvos- és Egészségtudományi TDK konferencia megnyitóján került sor a SZAOK és a Viatris Healthcare Kft. közötti együttműködési megállapodás aláírására, mely többek között új lehetőségeket nyit a TDK hallgatók támogatására. A dokumentumot a Kar részéről Prof. Dr. Lázár György dékán és Prof. Dr. Rakonczay Zoltán TDK Tanács elnök, a Viatris részéről Miloš Davidović klaszter vezető írta alá, mely az érintett felek reményei szerint egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti. Miloš Davidović úr bemutatta a cég magyarországi és nemzetközi fronton végzett tevékenységét, mely immár kiterjed a tehetséggondozás, különösen a TDK hallgatók támogatására is. A Viatris által biztosított támogatásnak köszönhetően díjazni tudjuk a TDK konferencián nyertes hallgatókat, a későbbiekben pedig TDK hallgatói ösztöndíjak is meghirdetésre kerülnek. Szponzorunknak rendkívül hálásak vagyunk a támogatásért, és hogy intézményünket választotta kiemelt partnerének a jövő szakember-generációját képviselő kutató orvosok, gyógyszerészek és más egészségügyi szakemberek támogatásához.

Kiváló eredmények a 36. OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában

Csoportkép
Sikeresen szerepeltek karunk hallgatói a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában, melyet 2023. április 19-21. közt a Semmelweis Egyetemen. Karunk hallgatói összesen 41 díjat szereztek, melyek közül 10 I. díj, 13 II. díj, 4 db III. díj és 14 különdíj. Ezzel a szerepléssel a házigazda Semmelweis Egyetemet követően Karunk a legtöbb első díjjal büszkélkedhet!
Az eredményekhez a hallgatóknak és témavezetőiknek is gratulálunk!
OTDK2023_v2

TDK pályamunkák

A tavalyi évhez hasonlóan a TDK pályamunkák beadására a jelenlegi tanévben is negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2023. szeptember 29., 2023. december 15., 2024. március 29. és 2024. június 28. A benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai ide kattintva megalálhatók.Kövess minket

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek