DSC_0388

Aktuális információk

HMAA Balatonfüred Konferencia

Tisztelt TDK hallgatók!

Tisztelt TDK felelősök!


Szeretnénk felhívni figyelmüket az Amerkai Magyar Orvosszövetség Magyarországi tagozatának szervezésében megvalósuló konferenciára, melyre 2023. augusztus 25-26-án kerül sor a Balatonfüredi Állami Szívkórházban (ld. csatolt file). A rendezvény kiváló fórumot jelent a kutatási eredményeik bemutatására. Az absztraktbeküldési határidő 2023. május 30-ig lett meghosszabbítva.


Üdvözlettel:

Prof. Dr. Rakonczay Zoltán, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar TDK Tanács elnöke
Prof. Dr. Peták Ferenc, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar TDK Tanács alelnöke
Dr. Fodor Gergely, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar TDK Tanács titkára


Kiváló eredmények a 36. OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában

Csoportkép
Sikeresen szerepeltek karunk hallgatói a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában, melyet 2023. április 19-21. közt a Semmelweis Egyetemen. Karunk hallgatói összesen 41 díjat szereztek, melyek közül 10 I. díj, 13 II. díj, 4 db III. díj és 14 különdíj. Ezzel a szerepléssel a házigazda Semmelweis Egyetemet követően Karunk a legtöbb első díjjal büszkélkedhet!
Az eredményekhez a hallgatóknak és témavezetőiknek is gratulálunk!
OTDK2023_v2

Pályázati felhívás a 30. Marosvásárhelyi TDK Konferencián való részvételre

A 2021. és/vagy 2022. évi helyi SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencián előadást bemutató SZTE SZAOK hallgatók vagy az SZTE SZAOK-n TDK munkát végző magyar hallgatók közül nyolcan lehetőséget kapnak a 30. Marosvásárhelyi TDK konferencián (2023. május 10-13.) való részvételre. A pályázat a következő költségeket fedezi: szervezett buszos út Szeged-Marosvásárhely-Szeged viszonylatában, regisztrációs díj és szállásköltség a konferencia időtartamára.
A pályázati felhívást itt, a pályázati adatlapot pedig itt találják.
A pályázat benyújtási határideje 2023. február 17. (péntek) 15 óra.

A rendezvény az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett "Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása” című NTP-HHTDK-22 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-HHTDK-22-0005 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett "Tudományos diákköri munka támogatása az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Karán" című projekt támogatásból valósult meg.

mind3


A 2022. évi SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencia

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezi a helyi TDK Konferenciát.

A Konferencia program és absztrakt füzete elkészült, PDF formátumban letölthető innen.

iOS_Android

Elkészült a Konferencia applikációja is, amely telepíthető a
Play Áruházból és az Apple Store-ból.
App neve: SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK ill. SZTE SZAOK TDK

A Konferencián helyezést elért hallgatók listája (PDF).
A 36. OTDK, Orvos- és Egészségtudományi Szekcióját 2023. április 18-21. között rendezik Budapesten.


TDK pályamunkák

A tavalyi évhez hasonlóan a TDK pályamunkák beadására a jelenlegi tanévben is negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2022. szeptember 30., 2022. december 16., 2023. március 31. és 2023. június 30. A benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai ide kattintva megalálhatók.Kövess minket

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Egeszseg_ezreknek_15.214.000_Ft_a_Szegedi_Tudomanyegyetem_Szent-Gyorgyi_Albert_Klinikai_Kozpontnak

A Richter Egészségváros rendezvényen 15.214.000 Ft adományt kapott az egészségügyi intézmény, melyből a poszt-COVID ellátás korszerűsítése fog megvalósulni.

Tiszlavicz_Hetenyi_honlapra

A Magyar Gasztroenterológiai Társaság “HETÉNYI GÉZA EMLÉKÉREM” kitüntetésben részesítette Dr Tiszlavicz Lászó professzort, az SZTE SZAOK Pathologiai Intézet igazgatóját. Gratulálunk!