Bezár

Kari sportélet

Sporthíreink

2024. május 10.
2 perc

2024.május 3-5 között került megrendezésre a XVIII. NN Ultrabalaton futóverseny. Az SZTE SZAKK és SZAOK számos dolgozója is részt vett az eseményen. Gratulálunk mindannyiójuknak!

2024. április 18.

Az SZTE SZAOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Sejtterápiás és Sejtbiológiai Laboratórium egykori és jelenlegi kutatói is részt vettek a 2024 április 14-i „ÁGOTA futás - fuss értük Szegeden!” jótékonysági futóversenyen. Dr. Flink Lili Borbála, Dr. Konczné Dr. Gubán Barbara, Kohajda Mónika és Tassi Nelli (hallgató) váltóban teljesítették a 12 kilométeres távot. A képen még Dr. Buknicz Tünde és Dr. Bozó Renáta.

2024. március 27.

A VI. Szegedi Maratoni Futóversenyen a maraton váltó versenyszámot az SZTE Neurológiai Klinika "Idegroham" csapata nyerte meg. A váltó tagjai: Dr. Lukács Melinda, Dr. Laczó Bence, Dr. Babarczy Kristóf, Dr. Hadady Levente, Dr. Nemes József Norbert. Eredményükhöz gratulálunk!

2024. március 20.
2 perc

2024-ben a Semmelweis Egyetem szervezi az Orvos Tenisz Világbajnokságot, amelyre szeretettel várják mindazon orvos, fogorvos kollégákat, akik érdeklődnek a tenisz iránt

2023. október 11.
1 perc

Idén is megszervezzük az SZTE Tenisz kupát! Időpont: 2023. október 14.-15.

2023. július 27.

A kontinens legjobb egyetemista teniszezői között szerepeltek a Szegedi Tudományegyetem hallgatói Granadában. A spanyolországi egyetemi tenisz EB-n az SZTE három fős férfi csapata, Kincses Bence, Juhos Tibor és Lovász Zoltán profikkal vette fel a versenyt és kiválóan versenyzett.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek