Bezár

2017

emlorak_szimpozium

VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium

VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium

2017. augusztus 31.
2 perc

Az Onkoterápiás Klinika szakmai vezetésével 2005. óta kétévente szervezzük meg a Szegedi Emlőrák Szimpóziumot (SZESZ).

Rendezvényünk célja kezdettől az, hogy elősegítse, stimulálja, hogy az emlőrákkal foglalkozó szakemberek megismerjék egymás problémáit, szempontjait, közösen kifejlesztett módszereket alkalmazzanak, innovatív új eljárásokat vezessenek be.


A hagyományokat folytatva, a VII. SZESZ első napján is workshop-pal kezdjük a szakmai programot: ezúttal a szimpózium helyszínén a szegedi emlő team mutat be válogatott eseteket.


Fontosnak tartjuk, hogy az emlőrákos betegek ellátásában részt vállaló szakdolgozó és beteg segítő önkéntes képzett és egyenrangú tagként legyen jelen a team-ben, hiszen értő és szakszerű támogatásuk nélkülözhetetlen orvos és beteg számára egyaránt. Ez évben, a VII. SZESZ-en először szervezünk szakdolgozói fórumot, melynek célja nem csak a szakdolgozók továbbképzése vagy saját eredményeik bemutatása, de az az igény, hogy a betegellátó teljes team együtt tanácskozhasson.


A második napon az érintett szakmák legújabb vívmányairól hallhatunk továbbképző referátumokat. Utána kerekasztal megbeszélések keretében olyan témák kerülnek napirendre, mint a profilaktikus masztektómia, a precíz orvoslás („precision medicine”), az orvos-beteg kommunikáció.


A rendezvény utolsó napján alkalom lesz a szokásos tudományos ülés keretében benyújtott előadások meghallgatására is. A programot színesíti majd gyógyszergyári szimpózium és szakmai kiállítás is.

 

A szimpózium szervezőirodája a Top-congress Kft. Honlapjukon megtalálnak minden információt a jelentkezéssel és a programokkal kapcsolatban >>

 

A szimpózium időpontja:

2017. szeptember 15-17.


A szimpózium helyszíne:

SZTE Tanulmányi- és Információs Központ (TIK)
(6722 Szeged, Ady tér 10.)

Várjuk a Tisztelt orvos és szakdolgozó Kollégákat!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek