Bezár

2017

tovabbkepzes_1170x431

Még lehet jelentkezni a nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés májusi moduljára

Még lehet jelentkezni a nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés májusi moduljára

2017. március 23.
1 perc

A nyolc modulból felépülő posztgraduális nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés harmadik kurzusának 8. moduljára május 11-14. között kerül sor a Semmelweis Egyetemen, a Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet keretében működő Cooperative European Development Course (CEMDC) szervezésében, Budapesten. (OH-FHF/1617-2/2009).

Téma: GENERIC, BIOSIMILAR & NON-BIOLOGICAl SIMILAR MEDICINAL PRODUCTS

 

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek áttekinteni a gyógyszerfejlesztés komplex folyamatát a molekulától a gyógyszerpiacig és az egészségügyi felhasználásig. A tanfolyam hallgatói a megszerzett tudást eredményesen tudják alkalmazni ipari gyógyszerfejlesztésben, továbbá gyógyszer-szabályozási területen, illetve klinikai gyógyszervizsgáló központokban. A programot hazai és nemzetközi vezető akadémiai és ipari szakértők oktatják.

 

A CEMDC moduljait a Doktori Iskola hallgatói díjmentesen látogathatják. (Egy modul esetén 1, két modul esetén 3 kredit szerezhető.)

 

A negyedik kurzus 2017 őszén indult. A kurzusra olyan orvosi, gyógyszerészi, illetve mesterfokú természettudományi képzettséggel rendelkezők jelentkezhetnek, akik megfelelő angoltudással rendelkeznek.

További információ a CEMDC honlapján található >>

 

Dr. Kerpel-Fronius Sándor

oktatási igazgató - CEMDC

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek