Bezár

2017

Tatabanya
fotó: tatabanya.hu
Tatabánya Hazavár – gyakornoki pozíciók Tatabányán

Tatabánya Hazavár – gyakornoki pozíciók Tatabányán

2017. június 26.
2 perc

A Stúdium Közalapítvány a Kóta József Gyakornoki Program keretében gyakornoki pozíciókat hirdet tatabányai munkáltatóknál közép- és felsőfokú, nappali tagozatos fiatalok tanulmányainak támogatására és a későbbiekben munkáltatónál történő elhelyezkedésük segítésére.

Az ösztöndíj támogatást nyújt a tanulmányok elvégzéséhez, a diploma megszerzéséhez és a tanulmányok befejeztével a pályakezdő munkavállaló számára munkahelyet biztosít.


Miért a Szent Borbála Kórház? Miért pont Tatabánya? Gyorsan akarsz fejlődni? Szereted a kihívásokat? Évente több mint 30 ezer beteget látunk el tizenhét osztályon, közel 90 szakrendelésünkön 800 ezer orvos-beteg találkozás történik. Több beruházás zajlik kórházunkban közel 8 milliárd forint összértékben. Új CT-t és MRI-t telepítünk, digitalizáljuk a röntgent, korszerűsödik a műtő és az intenzív ellátás, 1100 m2-en sürgősségi osztályt hozunk létre. Koraszülött-intenzív osztályunkon 160 milliós beruházást folytattunk az elmúlt 2 évben. Komárom-Esztergom megye legnagyobb egészségügyi intézménye, mintegy 280 ezer fő egészségügyi ellátását biztosítja. Megyei kórházként II. progresszivitási, míg számos területen III. szintű ellátást nyújtunk Száznegyvennyolc főállású orvost foglalkoztatunk, 30%-uk több szakvizsgával rendelkezik. Támogató munkahelyi légkörrel ösztönözzük szakmai fejlődésed, minden osztályunk akkreditált képzőhely.


Gyere a Szent Borbála Kórházba, légy részese a fejlődésnek!


Ideális annak,…

aki szereti a vidéket, és könnyen el akarja érni Budapestet

aki szereti a társaságot, sokan vagyunk a kórházban, így mindig van kihez szólni, van kitől segítséget kérni…

akinek megnyugtató, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben stabil háttérrel rendelkező helyen dolgozhat...

aki szakmailag sokat és gyorsan akar fejlődni…

aki szeret igazán okos emberekkel együtt dolgozni…

aki azt szeretné csinálni, amihez ért …

aki nem(csak) karrierépítésre gondol, hanem egy adott terület szakértőjeként képzeli el magát, itt a szakma minden fortélyát elsajátíthatja…

aki szereti nem utolsó sorban a MUNKÁT…

aki igazán meg akarja tanulni a szakmát.


Első sorban ötöd- és hatodéves hallgatókat várunk, de szíves fogadunk minden évfolyamról jelentkezőket is.


További tájékoztatás ide kattintva letölthető (pdf) >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek