Bezár

Felvételi információk

Szobeli

Szóbeli felvételi meghallgatás tájékoztató

Szóbeli felvételi meghallgatás tájékoztató

2024. március 18.
2 perc

Felvételizők figyelem! Főleg, akik bennünket jelöltek meg elsőnek!

Tisztelt Felvételizőnk!

 A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kara 2024. április 20-án (szombaton) 9.00-17.00 óra között rendezi az általános orvos szakra jelentkezők szóbeli felvételi elbeszélgetését a Banga Ilona Egészségtudományi Képzési Központban (6720 Szeged, Szőkefalvi-Nagy Béla u.6.).

 Figyelembe véve, hogy az ország számos pontjáról érkeznek hozzánk az orvosi szakmát tanulni vágyó diákok, munkatársaink igyekeztek számukra a legoptimálisabb beosztást elkészíteni.

Az ezen a linken található excel file letöltésével, felvételi azonosítója megadása után ismerheti meg szóbeli meghallgatásának pontos időpontját. Kérjük, hogy lehetőség szerint a megadott időponthoz képest legalább 20 perccel korábban érkezzen!

Tekintettel arra, hogy az Oktatási Hivatal technikai okok miatt csak április 15-től teszi elérhetővé a felvételizők számára újabb dokumentum feltöltését az E-felvételi felületre, a „Szóbeli felvételi meghallgatás” című tájékoztatóban említett önéletrajzot kérjük, szíveskedjen magával hozni a személyes meghallgatásra, a személyi azonosításra alkalmas (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány) okmányával együtt.

 További fontos tudnivalók:

 vParkolás/érkezés:

 Szeged városában hétvégente a parkolás ingyenes. Az autóval érkező felvételizők a Tisza Lajos körút Aradi vértanúk tere - Tisza-part közötti szakaszán, 2 perces sétára a Banga Ilona Egészségtudományi Képzési Központtól tudnak parkolni. Az Északi Klinikaparkban parkolásra nincs lehetőség.

 A vonattal érkezők a 2-es villamossal az Aradi vértanúk teréig utazhatnak, majd balra a Tisza Lajos körúton a SZTE TTIK Bolyai Épülete következő sarkánál fordulhatnak balra a Banga Ilona Egészségtudományi Képzési Központ felé.

 v Érkezés a szóbeli felvételi meghallgatás helyszínére:

 Felvételizőink az épület magasföldszintjén lévő AudMed nagyelőadóban fognak várakozni.

 A meghallgatás helyszínére innen már kizárólag a személyazonosságot igazoló okmányukat és az önéletrajzot vihetik magukkal. Elektronikus eszközt (telefon, okosóra, laptop, tablet, .. stb) a vizsgára bevinni tilos! Ezeket, illetve egyéb személyes tárgyaikat majd az előadó előterében található zárható szekrényekben helyezhetik el. Ezek használatával kapcsolatban a helyszínen munkatársainktól tájékozódhatnak.

 v Programlehetőségek kísérők számára:

 A meghallgatás ideje alatt a szülők, kísérők a földszinti Aulában várakozhatnak, ahol büfé üzemel, illetve Karunkról szóló ismeretterjesztő filmeket tekinthetnek meg.

 9.30 órától, 11.30 órától, valamint 13.30 órától kezdődően mentőautó szimulátor és skills eszközök megismerésére nyílik lehetőség.

 10.30 órától, 12.30 órától újraélesztési bemutatóval és gyakorlási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket.

 Mindkét fenti program regisztrációhoz kötött, ezzel kapcsolatban munkatársaink a helyszínen adnak felvilágosítást.

 További kérdés esetén munkatársaink a szobeli.szaok@med.u-szeged.hu e-mail címen, valamint a (62) 545 019-es telefonszámon állnak rendelkezésre.

  

Felvételi eljárásukhoz sok sikert kíván az

SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek