Bezár

Szaknyelvi képzések

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM SZAOK OKTATÓKNAK

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM SZAOK OKTATÓKNAK

2024. február 15.
1 perc

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2024. február 28-tól induló angol szaknyelvi kurzust hirdet a SZAOK-n angol nyelven oktatók számára. Jelentkezési határidő: 2024. február 22.

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM SZAOK OKTATÓKNAK

 Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2024. február 28-tól induló angol szaknyelvi kurzust hirdet a SZAOK-n angol nyelven oktatók számára.

A tanfolyam 2024. május elejéig tart, heti egy alkalommal, szerdánként 16.30-tól 18.00-ig (összesen 10 alkalom, 20 óra).

 A kurzus oktatója: Kovács Edit szaknyelvtanár

A kurzust olyan kari oktatók számára ajánljuk, akik oktatói tevékenységük folyamán gyakran használják az angol nyelvet, és főként szóbeli nyelvi készségeiket, előadói kompetenciájukat (beszédkészség, beszédértés) szeretnék fejleszteni, a meglévő nyelvtudásukat kívánják tovább mélyíteni, aktívabban használni.

A tanfolyam során áttekintjük az egészségtudomány szaknyelvének jellemző szókincsét, műfaji sajátosságait, a szakmai nyelvhasználat legfőbb területeit (a tudományos életben és mindennapi szakmai gyakorlatban használt nyelvet egyaránt). A résztvevők szakterületéhez kötődő szakmai prezentációt, esetismertetéseket gyakorlunk, de igény esetén a sikeres kommunikációhoz szükséges nyelvtani ismereteket is felelevenítjük.

 A tanfolyam a SZAOK oktatói számára INGYENES.

Jelentkezési határidő: 2024. február 22.

Helyszín: Id. Jancsó Miklós Kollégium 4-es terem

Jelentkezés és további információ:

  Dallmann Petra office.szakford@med.u-szeged.hu

Levelének tárgyaként kérjük, adja meg ezt a kódot: „TANFOLYAM 1”

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek