Bezár

Szaknyelvi képzések

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM A SZAOK SZAKDOLGOZÓINAK

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM A SZAOK SZAKDOLGOZÓINAK

2024. február 15.
2 perc

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2024. február 28-tól angol nyelvtanfolyamot hirdet a SZAOK szakdolgozóinak. Jelentkezési határidő: 2024. február 22.

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM A SZAOK SZAKDOLGOZÓINAK

 

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2024. február 28-tól angol nyelvtanfolyamot hirdet a SZAOK szakdolgozóinak.

A tanfolyam 2024. május elejéig tart, heti egy alkalommal, szerdán 16.30-tól 18.00-ig (összesen 10 alkalom, 20 óra).

A tanfolyam oktatója: Csenki-Bozsó Réka egyetemi tanársegéd

A nyelvtanfolyam célja, hogy az egészségügyi szaknyelv alapvető szókincsének és nyelvhasználatának áttekintésével készítse a résztvevőket a külföldi hallgatókkal, betegekkel, kollégákkal való alapvető kommunikációra, segítse a velük való napi munkát, illetve az olyan külföldi, magyarul nem beszélő betegek ellátását, akikkel az angol lehet a munkanyelv.

Bátran ajánljuk a tanfolyamot azoknak, akik a korábbi félévekben ugyanezen már részt vettek, illetve új jelentkezőknek is: azoknak, akik hétköznapi munkájuk során rendszeresen kerülnek olyan helyzetbe, ahol hallgatókkal vagy külföldi betegekkel kell angol nyelven kommunikálniuk. A 10 alkalom során az egyszerű és folyamatos múlt idők ismétlése után a befejezett jelen időt tanuljuk, speciális szaknyelvi ismeretekkel, kommunikatív, hallott, olvasott és írott nyelvhasználati feladatokkal kiegészítve.

 

A tanfolyam a SZAOK szakdolgozói számára INGYENES.

Jelentkezési határidő: 2024. február 22.

Helyszín: Id. Jancsó Miklós Kollégium 3-as terem

Jelentkezés és további információ:

Dallmann Petra office.szakford@med.u-szeged.hu

Levelének tárgyaként, kérjük, adja meg ezt a kódot: „TANFOLYAM 2”

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek