Bezár

2023

NSP

Új pályázati felhívás a Szlovák Köztársaság Nemzeti Ösztöndíjprogramjának ösztöndíjára

Új pályázati felhívás a Szlovák Köztársaság Nemzeti Ösztöndíjprogramjának ösztöndíjára

2023. szeptember 25.
1 perc

Megjelent a Szlovák Köztársaság Nemzeti Ösztöndíj Programja keretében, a mobilitás ösztönzése céljából a 2023/2024-es tanévben tanulmányi, kutatói, művészeti és előadói ösztöndíj benyújtására vonatkozó felhívás.

A pályázatok beadási határideje 2023. október 31. 16:00 óra. Az ösztöndíjakra a következő oldalakon lehet pályázni online: www.stipendia.sk vagy www.scholarships.sk.

National_Scholarship_Programme

A Szlovák Köztársaság Nemzeti Ösztöndíjprogramja támogatja a külföldi hallgatók, doktoranduszok, egyetemi oktatók, kutatók és művészek mobilitását, bekapcsolódását a szlovák egyetemeken és a szlovák kutatóintézetekben folyó munkába. Az ösztöndíjra a világ bármelyik ország állampolgára pályázhat.

A program részletes leírását a pályázók a hivatalos honlapon találják www.stipendia.sk vagy www.scholarships.sk (További információ: nsp-foreign@saia.sk).

Az ösztöndíj a tanulmányi, és/vagy kutatói ösztöndíj megélhetési költségeit fedezi a felsőfokú tanulmányok alatt (mester/doktori képzés), továbbá a tanulmányi és/vagy kutatói/művészeti ösztöndíjat a doktori tanulmányok alatt, vagy kutatói ösztöndíjat a posztdoktori hallgatók számára egy külföldi egyetemen, illetve kutatói szervezetnél.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek