Bezár

2023

Slicer_felirat

Meghívó – SZTE 3D Központ ÚJRA!!!

Meghívó – SZTE 3D Központ ÚJRA!!!

2023. november 10.
1 perc

2023. december 13-án 15:00 és 17:00 között várunk minden érdeklődőt a Központba (Szeged, Tisza L. krt. 107.), ahol a tájékozódás mellett lehetőséget biztosítunk projekt ötletek, új felhasználási területek megbeszélésére is.

Tisztelt Egyetemi Polgár!

2023. november 15-én délután nagy érdeklődés övezte a 3D központ (https://u-szeged.hu/ikikk/3dk, Szeged, Tisza L. krt. 107) bemutatását, ahol a tájékozódás mellett lehetőséget biztosítottunk projekt ötletek, új felhasználási területek megbeszélésére is. Többen jelezték ugyanakkor, hogy egyéb elfoglaltságuk miatt egy későbbi időpontban szeretnének megismerkedni a Központtal, az ott folyó munkával. Ezért 2023. december 13-án, szerdán 15:00 órára ismét várjuk az érdeklődőket.

A rendezvény legfőbb célja továbbra is a tájékoztatás („ismerd meg, hogy mit tudunk”), valamint az érdeklődés felkeltése. Bemutatásra kerülnek a Központ nyomtatói (az összes hozzájuk kapcsolódó munkafolyamat a 3D szkenneléstől a tervezésen és nyomtatáson át egészen az utókezelésig) és a kapcsolódó eszközpark további berendezései is.

A központ egyidejű befogadóképessége korlátozott (~ 30 fő), így kérjük, részvételi szándékánt előzetesen az aczel.adrienn@med.u-szeged.hu e-mail címen jelezze. A regisztráció során a résztvevők adatait az SZTE adatkezelési irányelvei alapján kezeljük.

Üdvözlettel,
az SZTE 3D Központ munkatársai

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek