Bezár

2021

2021. április

2021. április 28.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem nemzetközi pályázatot hirdet a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságával közösen. A „SZAB Tudományos Díj 2021” célja, hogy ösztönözze a 35 év alatti kutatókat, hallgatókat és középiskolás diákokat arra, hogy új eredményeket tartalmazó tanulmányokat készítsenek. A pályázaton indulhatnak Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád megyékben, valamint a Vajdaságban, illetve Temes és Arad megyékben élő kutatók és középiskolás diákok

2021. április 23.

The Hungarian Centre of Excellence for Molecular Medicine (HCEMM) announces a call for “HCEMM Junior Research Group Leaders”

2021. április 20.
1 perc

Dr. Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára, a Belügyi Tudományos Tanács elnöke ez évben Társadalmi felzárkózás 2030 címmel hirdet pályázatot annak érdekében, hogy a kiírás nyomán született publikációkkal támogassa a hazai felzárkózáspolitikát, a felzárkózási stratégia végrehajtását, értékelését.

2021. április 14.

A „Tiszta szívvel” verspályázaton Lázár Tímea VI. éves orvostanhallgatónk a zsűri Különdíját érdemelte ki, a „Szerelem covid idején” című egyetemi blogpályázat I. helyezettje Lőrincz Krisztina Vivien V. éves orvostanhallgatónk lett. Gratulálunk!

2021. április 13.
1 perc

A FameLab a világ egyik vezető tudománykommunikációs versenye. A versenyre 18 éven felüli, természettudományi, műszaki, orvosi vagy matematikai témával foglalkozó diákok, kutatók vagy tanárok jelentkezését várják.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek