Bezár

Pályázatfigyelő

Külső pályázatok

2024. április 10.
2024. április 10.
1 perc

A KKM tájékoztat a Nemzetközi Visegrádi Alap és a Nyugat-balkáni Alap ’Western Balkans–Visegrad Fellowships’ néven indított közös ösztöndíj programjáról, amely egyetemi oktatók és kutatók rövid távú (2-10 hét) mobilitásának támogatását célozza.

2024. április 09.
1 perc

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által kiírt Ujvári János diplomadíj-pályázatot ajánljuk megtisztelő figyelmébe, melynek célja a szellemitulajdon-védelmi ismeretek növelése az alap- és mesterképzésben részt vevő végzős hallgatók körében. Az Ujvári János diplomadíj-pályázat arra motiválja a végzős hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják. A hallgatók a pályázatírás közben megismerik a szellemitulajdon-védelem alapjait, betekintést kapnak eszközrendszerének gazdasági és jogi vonatkozásaiba, és olyan tudásra tesznek szert, amit a későbbiekben munkavállalóként, kutatóként vagy mérnökként is hasznosíthatnak.

2024. február 14.
2 perc

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) idén is meghirdeti a Bolyai János Kutatási Ösztöndíj elnyerését segítő mentorprogramját (Bolyai Mentorprogram), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott posztdoktori (PD) kutatástámogatás elnyerését segítő mentorprogramot (NKFIH_PD Mentorprogram).

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek