Bezár

Hallgatói szervezetek

szoe_csopkep_2024

IFMSA Szeged - SZOE - Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete

IFMSA Szeged - SZOE - Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete

2023. július 18.
1 perc

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesületeként aktív részét képezzük az Orvostanhallgató Szervezetek Nemzetközi Szövetségének (IFMSA), melynek tematikus kezdeményezéseit a Dél-Magyarországi régióban, helyi szinten valósítjuk meg.

Legfontosabb célunk, hogy tevőlegesen hozzájáruljunk a lakosság egészségközpontú attitűdjének kialakításához és fejlesztéséhez úgy a testi, mint a lelki-szellemi jólét területén. Iskolák látogatásával, egyetemi előadások, valamint nyilvános rendezvények szervezésével dolgozunk azon, hogy az egészségépítés jelentősége széleskörű figyelmet kaphasson.

Tematikus egészségfejlesztő szekcióink kiemelt fontosságú területeken mély ismeretekre szert tett, lelkes hallgatókból állnak, akik az általános egészségfejlesztési- (SCOPH), reproduktív egészségfejlesztési- (SCORA), emberjogi- (SCORP), illetve elsősegély szekciók szárnyai alatt végzik önkéntes tevékenységüket. A legfiatalabb korosztályt sem hagyjuk programok nélkül: nekik a Teddy Maci Kórház (TMK) ad betekintést az egészségtudatosság első mozzanataiba.

Egyesületünk biztosít továbbá közvetlen hozzáférést a karon elérhető külföldi cseregyakorlatok (SCOPE) és TDK-projektek (SCORE) rendszeréhez. Ki- és beutazásért felelős szekcióink a zavartalan nyári cseregyakorlatokat koordinálják, és az Erasmus programmal kapcsolatban is hozzánk fordulhattok tanácsadásért.

Ha érdekel az egészségfejlesztés és szeretnél SZOE pontokat gyűjteni, hogy akár már a következő tanévben külföldön teljesíthesd a nyári gyakorlatodat, jelentkezz a csapatunkba!

 

Közösségünkhöz az alábbiakban csatlakozhatsz:

Kövess minket Instagramon: https://www.instagram.com/szoe.official/

Kövesd a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/szoe.humsirc.ifmsa

 

További kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal emailen keresztül:


Elnök: Páli Emese Kincső, president_szeged@humsirc.hu


SZOE_logo


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek