Bezár

2020

OTKA

Új PD_20, FK_20, K_20, ANN_20, és SNN_20 kutatási témapályázatok – volt OTKA pályázatok

Új PD_20, FK_20, K_20, ANN_20, és SNN_20 kutatási témapályázatok – volt OTKA pályázatok

2020. január 07.
1 perc

Ezúton értesítjük az érintetteket, hogy az új pályázati konstrukciók (PD_20, FK_20, K_20, ANN_20, és SNN_20 kutatási témapályázatok – volt OTKA pályázatok) felhívásai

az alábbi honlapon érhetőek el (felhívások főbb jellemzői, beadási határidők stb.): http://nkfih.gov.hu/palyazoknak/palyazatok/aktualis-felhivasok

 

Az egyes konstrukciók linkjére kattintva a megjelenő honlap alján, a Letölthető pályázati dokumentumok menüpont alatt találhatóak a konstrukciókhoz tartozó egyes pályázati felhívások, valamint a pályázati útmutatók (a megfelelő pályázáshoz mindkettő ismerete szükséges).

 

Kérjük, a pályázni szándékozó kollégák az egyes pályázati felhívásokat és a pályázati útmutatót figyelmesen elolvasni szíveskedjenek. Kérjük, a pályázást mérlegelve szíveskedjenek azt is figyelembe venni, hogy a pályázatokban való szerepvállalás beleszámít az FTE-értékbe („kutatóév-egyenérték” vagy „kutatói időráfordítás”: Full Time Equivalent - a pályázati útmutatóban a 4.5 pont), ezért szíveskedjenek mérlegelni a más kutatási projektekben (pl. GINOP) vállalt szerepeket, FTE-értékeket is!

 

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenti konstrukciókkal kapcsolatban felmerülő adminisztratív kérdések esetén a központi kapcsolattartási (intézményi adminisztrátori) feladatokat a Projektmenedzsment Igazgatóság munkatársa, Széplakiné Karizs Szilvia látja el (e-mail: karizs.szilvia@rekt.szte.hu , tel. 62-54-4843). Az on-line felületen feltöltött költségtervek áttekintését, ellenőrzését a GSZ Pályázatkezelői Iroda munkatársai végzik folyamatosan.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek