Bezár

2016

Fulbright

Fulbright Posztgraduális Ösztöndíj és Fulbright Posztdoktori Kutatói/Oktatói Ösztöndíj felhívások a 2017/2018-as tanévre

Fulbright Posztgraduális Ösztöndíj és Fulbright Posztdoktori Kutatói/Oktatói Ösztöndíj felhívások a 2017/2018-as tanévre

2016. május 03.
1 perc

Az ebben az évben is meghirdetésre került Fulbright Posztgraduális Ösztöndíjakat PhD fokozat megszerzéséhez kapcsolódó kutatásra (Visiting Student Researcher) is meg lehet pályázni. Az ösztöndíjak a 2017-2018-as tanévre szólnak (6-9 hónap), pályázni bármely tudományterületen vagy művészeti ágban lehet, az Egyesült Államok bármelyik egyetemére. Pályázat beadási határidő: 2016. május 23.

 

Az ösztöndíj-csomag az alábbi tételekből áll össze: Havi ösztöndíj (szállás, megélhetés költsége), kezdeti anyagi támogatás (egyszeri összeg), szakkönyvvásárlási és kutatási támogatás (egyszeri összeg), kiutazó családtagoknak adható hozzájárulás, tandíjtámogatás, repülőjegy, egészségügyi- és baleset biztosítás.

 

További információ és online jelentkezés:

http://www.fulbright.hu/posztgradualis-hallgatoi-osztondijak/

 

A Fulbright Posztdoktori Kutatói/Oktatói Ösztöndíjak beadási határideje 2016. október 10. Alapfeltétel a pályázott témában 2016. december 1-ig megszerzett PhD/DLA oklevél és az amerikai akkreditált intézmény meghívólevele.


Bővebb információ: http://www.fulbright.hu/

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek