Bezár

2016

SZTE koncepció az EFOP-3.6.1-16 pályázathoz

SZTE koncepció az EFOP-3.6.1-16 pályázathoz

2016. június 24.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem koncepció-tervezete az EFOP-3.6.1-16 Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések pályázati kiíráshoz: Intelligens élettani technológiák, módszertanok, alkalmazások, szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen, interdiszciplináris kutatási kapacitások erősítése.

A projekt tevékenységeihez történő kapcsolódás érdekében ezúton felkérem fiatal kutatóinkat (45 éves életkorig) arra, hogy projekt javaslataikat szíveskedjenek a http://www.inno.u-szeged.hu/projektfejlesztesi-adatlap-efop online felületen a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóságnak 2016. július 5-ig elektronikus formában benyújtani.

A projekt javaslatok rendszerezését követően a karok vezetése meghatározza azokat, melyek a projekt keretében pilotként megvalósításra kerülhetnek.

Várhatóan Egyetemi szinten 10 pilot projekt kerül kiválasztásra.

A pilot projektek ismérvei:

-Intelligens élettani technológiák, módszertanok, alkalmazások, interdiszciplináris kutatások!

-Több kart érintő, interdiszciplináris kutatási projektek, amelyekben az élet-, az anyag-, informatikai, társadalom, gazdaságtudományok együttműködésével alakultak ki (min. 2-3 tudományterület menti együttműködés).

-A pilot projektek max. költségvetési főösszege: 200 millió Ft. Ez a projekt méret komplementer projekt javaslatok fúziójával is elérhető.

-Projektek max. időtartama: 42 hónap.

-Kutatási eszközök és fogyóeszköz beszerzése a projekt keretében lehetséges (maximum 30 %-ig).

-Nemzetközi partnerséget magában foglaló és/vagy nemzetközi kooperáción alapuló kutatásokhoz történő egyértelmű kapcsolódás.

-A projektek nem kerültek benyújtásra a GINOP 221-es és a GINOP 232-es felhívásokra, illetve nem tervezik azok benyújtását az EFOP 362-es konstrukcióban.

A pályázatról bővebb információ ide kattintva tölthető le (pdf).

Prof. Dr. Bari Ferenc

Dékán

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek