Bezár

2016

www.emet.gov.hu

Nemzeti Tehetség Program aktuális felhívása

Nemzeti Tehetség Program aktuális felhívása

2016. április 11.
2 perc

Ezúton szeretnénk szíves figyelmét felhívni az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2016. május 2. napi beadási dátummal meghirdetett Nemzeti Tehetség Program pályázati kiírásaira.

A kiírás rövid összefoglaló anyagát - pályázati cél, támogatható tevékenységek, támogatási összeg tartalommal – levelünk mellékleteként megküldjük. Amennyiben a pályázati kiírásokra vonatkozó rövid összefoglalók alapján pályázatot kívánnak benyújtani, úgy a pályázati felhívás részletes tartalmáról az alábbi link elérésén keresztül tudnak tájékozódni.
 
http://www.emet.gov.hu/felhivasok/nemzeti_tehetseg_program/?main_menu[main_menu][item]=14
 
A pályázatok benyújtása elektronikusan, az EPER felületen keresztül történhet, melynek használatára vonatkozóan szintén részletes információt tartalmaz a konkrét felhívás részét képező pályázati útmutató.
 
Azokban az esetekben ,ahol karonként 1 pályázat nyújtható be ,kérjük, hogy a kari regisztrációt mindenképpen újítsák, meg tekintettel a képviselők változására. Kérjük, hogy Devecz Miklós helyett Dr. Dömötör Mátét tüntessék fel a felületen, és a módosított regisztrációs nyilatkozatot juttassák be hozzánk aláírásra.
 
Az SZTE Pályázati Iroda a pályázat benyújtását a pályázathoz kötelezően csatolandó dokumentumok biztosításán keresztül is segíti. Azonban a felhívásban megfogalmazottak szerint eredeti példányok biztosítása szükséges. A dokumentumok megfelelő példányszámban történő elkészítéshez, biztosításához ezúton kérjük, hogy legyen szíves a Dékáni Hivatal vezető munkatársain keresztül 2016. április 25. napig e-mailben a project@rekt.szte.hu címünkre visszajelezni, hogy
 
(a) mely konkrét kódszámú pályázati kiírásra kívánnak pályázatot benyújtani
(b) a Karuk pályázata(i) kapcsán ki lesz a kapcsolattartó személy.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek