Bezár

Munkatársaknak

Az idegennyelvű orvosképzés óradíj elszámolása

Az idegennyelvű orvosképzés óradíj elszámolása

2019. augusztus 30.
2 perc

A 2019/2020-as tanév I. félév óraadó (nem egyetemi közalkalmazott) oktatói részére kérjük a lenti linkeken elérhető megbízási szerződést és nyilatkozatokat az SZTE ÁOK Dékáni Hivatalába megküldeni.


A szerződések kitöltésénél kérjük, kiemelten figyeljenek a dátumok, témaszámok, valamint az oktatási, oktatói, óraadói feladatok, és a feladatokhoz tartozó díjtételek pontos megadására. A megbízási szerződések kitöltésével kapcsolatban felmerülő kérdéseket a hr.aokdh@med.u-szeged.hu címre várjuk.


Az idegen nyelvű orvosképzés óradíj elszámolásait minden hónap 2. napjáig (amennyiben hétvégére esik, az ezt követő első munkanapon) kérjük a lenti linken elérhető adatlapon emailben Excel formátumban a hr.aokdh@med.u-szeged.hu címre és papíralapon a teljesítés igazolására jogosult aláírásával a Dékáni Hivatalba Molnár Anikó részére megküldeni.


A pontos számfejtés érdekében kérjük, hogy az óradíj jelentésekben minden esetben az óraadó pontos adószámát és a személyi igazolványon szereplő nevét szerepeltessék, illetve jelezzék, hogy közalkalmazotti jogviszonnyal vagy megbízási szerződéssel végzi-e az oktatási tevékenységet.


Kérjük továbbá a szervezeti egységeket, hogy a havi jelentéseket továbbra is a tanszékvezető, illetve a tanulmányi felelős/felelősök felelősségi díjazásával szíveskedjen kiegészíteni az érvényben lévő díjszabásnak megfelelően.


Az óradíj jelentésekkel és elszámolással kapcsolatban felmerülő kérdések esetén Molnár Anikó személyügyi előadó (06 62/34-2577 (2577), molnar.aniko@med.u-szeged.hu) ad felvilágosítást.

Idegennyelvű képzés óradíj jelentés adatlap (xls) >>


Megbízási szerződés - Állományon kívüli magánszemély óraadói, oktatói, oktatási tevékenységének végzésére + nyilatkozatok (docx) >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek