Bezár

Munkatársaknak

orv_szakny_ko_

Angol nyelvtanfolyam ÁOK oktatóknak

Angol nyelvtanfolyam ÁOK oktatóknak

2020. február 06.
1 perc
Az SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2020. február 26-tól angol orvosi szaknyelvi kurzust hirdet az ÁOK-n angol nyelven oktatók számára. A kurzus 2020. február végétől 2020. május elejéig tart, heti egy alkalommal, szerdánként 16.00-tól 17.30-ig, összesen 10 alkalom (20 óra).

A kurzus oktatója: Stötzer Andrea szaknyelvtanár


A kurzust olyan klinikusok, egyetemi oktatók számára ajánljuk, akik oktató tevékenységük folyamán gyakran használják az angol nyelvet, és főként szóbeli nyelvi készségeiket, előadói készségüket (beszédkészség, beszédértés) szeretnék fejleszteni, a meglévő nyelvtudásukat kívánják tovább mélyíteni, aktívabban használni.

A tanfolyam során áttekintjük az egészségtudomány szaknyelvének jellemző szókincsét, műfaji sajátosságait, a szakmai nyelvhasználat legfőbb területeit (a tudományos életben és mindennapi szakmai gyakorlatban használt nyelvet egyaránt). A résztvevők szakterületéhez kötődő szakmai prezentációt, esetismertetéseket gyakorlunk, de igény esetén a sikeres kommunikációhoz szükséges nyelvtani ismereteket is felelevenítjük.

 

A kurzus kedvezményes díja az ÁOK oktatói részére: 30.000 Ft


Jelentkezési határidő: 2020. február 17.


Jelentkezés és további információ:

dallmann.petra@med.u-szeged.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek