Bezár

Kari sportélet

UltraBalaton_Sebeszek_2024_keskeny

Ismét bizonyítottuk, hogy sportos kar vagyunk!

Ismét bizonyítottuk, hogy sportos kar vagyunk!

2024. május 10.
2 perc

2024.május 3-5 között került megrendezésre a XVIII. NN Ultrabalaton futóverseny. Az SZTE SZAKK és SZAOK számos dolgozója is részt vett az eseményen. Gratulálunk mindannyiójuknak!

2024.május 3-5 között került megrendezésre a XVIII. NN Ultrabalaton futóverseny. A verseny 211 km-es távját Balatonfüredről nyugati irányban indulva, a Balatont megkerülve, Balatonfüredre érkezve kellett teljesíteni. Közel 300 egyéni induló mellett több ezer csapat jelentkezett a megmérettetésre. Az SZTE SZAKK és SZAOK számos dolgozója is részt vett az eseményen. A „6-13 fős csapat” kategóriában indult az AITI, a Traumatológiai Klinika és Szívsebészet dolgozóiból alakult „New Pacemakers”, a teljes egészében a Sebészeti Klinika dolgozóiból álló „CUT&RUN” (borítóképünkön) illetve az SZTE dolgozókból és néhány barátjukból, családtagjukból álló „Footfighters”.

New_Pacemakers_celfoto

A New Pacemakers csapata a célban

Footfighters_celfoto

A Footfighters csapata a célban

Az időjárás kegyes volt a versenyhez, a pénteki esős nap után szombat hajnali 3-4 óra közötti rajt után már „csak” a nagy széllel és a tűző nappal kellett a versenyzőknek megküzdeni és 20-21 óra futás után éjfél környékén célba érni. A versenyen biciklis kísérőként segítette a CUT&RUN csapatot a csapatkapitány édesanyja, a New Pacemakers csapaton belülről, váltva állított ki biciklis kísérőt, míg a Footfighters biciklis kísérő nélkül teljesítette a versenyt.

Lazar_prof_es_a_CUTRUN_egyik_fele

A szigligeti váltópontnál maga Lázár György professzor úr biztatta és várta frissítővel dolgozóinak CUT&RUN csapatát.(képünkön)

Eltérő váltási taktikákkal, de mindhárom csapat sikerrel vette az akadályokat és ért célba a 211 km-es táv végén, nagyon szép időeredményekkel. A verseny rendkívül jó hangulatban, jó szervezés mellet telt. A verseny tökéletes csapatépítő program, nem utolsósorban kiemelkedő sportteljesítmény. Gratulálunk a csapatoknak!

New pacemakers: Alács Endre, Balogh Ádám, Fehér Emese, Fodor Roxána, Józsa Benedek, Kis-György Orsolya (csk), Kovács Hermina, Sarusi Annamária, Szani Péter, Szabó Péter.

Footfighters: Ádám Emese, Bitkover Roy, Brella Zoltán, Kiss Noémi, Laczi János, Nagy András (csk), Óvári Csanád, Óvári Tímea, Óvári Zalán, Piri László, Tápai Tamara.

CUT&RUN: Abebe Adrienn, Ábrahám Szabolcs, Buzás András, Engi Imréné, Hódi Zoltán, Hőhn József, Mán Eszter, Rokszin Richárd, Szűcs Evelin, Takács Dávid, Terhes Emil, Tóth Illés (csk), Vas Márton + Rangasz Teréz biciklis kísérő.

Eredmények:

Footfighters: 19:52:15

CUT&RUN: 20:14:54

New pacemakers: 21:05:13

A beszámolót köszönjük dr. Tóth Illés munkatársunknak!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek