Bezár

2019

2019 augusztus 15-ig meghosszabbított pályázati határidő az 500.000 Ft-os díjazású “Kiváló Rezidens” Pályázatra!

2019 augusztus 15-ig meghosszabbított pályázati határidő az 500.000 Ft-os díjazású “Kiváló Rezidens” Pályázatra!

2019. július 30.
2 perc

MEDICINA-2019.-Rezidensi_plakat

Az idén hetedik alkalommal jelenik meg az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság, az Egészségügyi Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens, 2019” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke. A zsűri tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség korábbi elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

A legjobb helyezést elért pályázó díját a 2019. október 7-9 között rendezett II. Hungaromed Kiállítás és Konferencia keretében, ünnepi gálaesten adjuk át.

Az elmúlt évekhez hasonlóan várjuk a rezidens orvosok jelentkezését. Reméljük, hogy az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a díjhoz, a Sanofi támogatásának köszönhetően pénzjutalom is tartozik.

Mellékelten csatoljuk a pályázati kérdőívet, melyet kérjük értelemszerűen kitöltve Word dokumentum formában a Magyar Rezidens Szövetség címére (rezidens@gmail.com) küldjenek el 2019. augusztus 15-ig. Amennyiben kérdés merül fel a pályázat kitöltésével kapcsolatban, további információkért kérjük a +36309845127 telefonszámon érdeklődjenek Nógrádi Tóth Erzsébetnél.

Kérdőív >>>

 

Üdvözlettel,

Nógrádi Tóth Erzsébet, A Medicina TOP évkönyv alapító főszerkesztője

 

Dr. Sipka Balázs, a Magyar Rezidens Szövetség elnöke

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek