Bezár

2015

Ballagás 2015

ÁOK Ballagás 2015

ÁOK Ballagás 2015

2015. május 19.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának V. évfolyama hagyományos ballagási ünnepségére 2015. május 16-án (szombaton) délelőtt fél 10-kor került sor (9:30 virágátadás, évfolyamfotózás, indító köszöntő a Dugonics téren)

A ballagási menet 11:00 órakor indult a Dugonics térről: Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika épülete – I. sz. Belgyógyászati Klinika épülete - Szemészeti Klinika épülete - Sebészeti Klinika épülete – Onkoterápiás Klinika épülete - Gyermekgyógyászati Klinika épülete – Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika épülete – Laboratóriumi Medicina Intézet épülete – Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézet épülete - Pathológiai Intézet épülete – a két új klinikai épület - Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika – József Attila Tanulmányi és Információs Központ.

Új hagyományként a klinikák nevében Prof. Dr. Facskó Andrea elnök asszony búcsúzott a Tanulmányi és Információs Központban.

A Professzori Kar 12:15 perckor találkozott a TIK előterében. A ballagási záróünnepségre 12:30 -kor került sor a TIK átriumában, ahol a hallgatók az elméleti intézetektől és klinikáktól, valamint a Kartól, az Egyetemtől búcsúztak.


Fotógaléria >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek