TDK 2017 nyertesek

Aktuális információk

2018. évi SZTE ÁOK, FOK, GYTK, ETSZK TDK konferencia

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2018. november 14-16. között rendezi a helyi TDK Konferenciát.

A konferencia programfüzete letölthető innen.

Nemzetközi konferenciafelhívás

Szeretnénk felhívni az érdeklődő TDK hallgatók és témavezetők figyelmét a Pozsonyban 2019.04.11-én megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciára: Frigyes Korányi Scientific Dormitory-RECOOP - International Student Conference

A konferencia honlapja >>

A résztvevőknek lehetőségük nyílik az ezt követő 14th RECOOP Bridges in Life Sciences konferencia látogatására is ugyanazon a helyszínen, 04.12-14 között.


Call for Participation

The University of Oldenburg (Germany) invites you to attend the 2nd World Congress on Undergraduate Research (23 -25 May, 2019). Submission Deadline is 16 October, 2018. Further details can be found here.


Absztrakt beküldés a 2018. évi Élettudományi TDK konferenciára

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2018. november 14-16. között rendezi a helyi TDK Konferenciát.

Absztraktok beküldésére kizárólag elektronikus úton lesz lehetőség a http://tdk.med.u-szeged.hu oldalon keresztül.

Az absztraktok feltöltési időszaka: 2018. október 1-12-ig


TDK pályamunkák

A tavalyi évhez hasonlóan a TDK pályamunkák beadására a jelenlegi tanévben is negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2018. szeptember 28., 2018. december 28., 2019. március 29. és 2019. június 28. Az idei évre érvényes szabályzat szerint a benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá.


Meghirdetett TDK témák

Kérjük az intézeti TDK felelősöket, hogy a meghirdetett TDK témákat (magyarul és angolul) a témavezetők megjelölésével a TDK Tanács részére szíveskedjenek megküldeni legkésőbb 2018. szeptember 21-ig (péntekig) a tdk.aok@med.u-szeged.hu címre.

Amennyiben nem hirdettek meg TDK témákat, akkor is kérnénk visszajelzést az indoklással együtt, amelyet később a Kari Tanácson a TDK beszámolóban közzé teszünk.


Felhívás

A jövő évben megrendezésre kerülő XXIV. Korányi Frigyes Tudományos Fórum időpontja 2019. március 21-22.


Felhívás

Az SZTE Média- és Kommunikációtudományi Tanszék "Tudománykommunikáció a természettudományban" szakirányú továbbképzést indít, melynek részletei itt találhatók: http://sztekomm.hu/tudkomm/


Első díj a XXIII. Korányi Frigyes Tudományos Fórumon

2018. március 9. rendezték a XXIII. Korányi Frigyes Tudományos Fórumot Budapesten, ahol az SZTE ÁOK-t két hallgató, Hantosi Dóra és Szepes Borbála képviselte.
Örömteli hír, hogy Hantosi Dóra nyerte a konferencia első díját (Szent-Györgyi mentor: Prof Bari Ferenc, további témavezetők: M.Tóth Orsolya PhD hallgató, Dr. Farkas Eszter egyetemi docens), és ezzel Dóra lehetőséget kapott arra, hogy áprilisban Zágrábban képviselje a Kart.


TDK pályamunkák

A TDK pályamunkák beadására ezen túl negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2017. szeptember 29., 2017. december 29., 2018. március 30. és 2018. június 29.

A korábbi évekhez képest fontos változás, hogy a benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá. A pályamunkák beadásával kapcsolatos részletes tudnivalók ezen a linken keresztül érhetőek el.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai

ide kattintva megalálhatók.Kövess minket