TDK 2017 nyertesek

Aktuális információk

Felhívás

A jövő évben megrendezésre kerülő XXIV. Korányi Frigyes Tudományos Fórum időpontja 2019. március 21-22.


Felhívás

Az SZTE Média- és Kommunikációtudományi Tanszék "Tudománykommunikáció a természettudományban" szakirányú továbbképzést indít, melynek részletei itt találhatók: http://sztekomm.hu/tudkomm/


Első díj a XXIII. Korányi Frigyes Tudományos Fórumon

2018. március 9. rendezték a XXIII. Korányi Frigyes Tudományos Fórumot Budapesten, ahol az SZTE ÁOK-t két hallgató, Hantosi Dóra és Szepes Borbála képviselte.
Örömteli hír, hogy Hantosi Dóra nyerte a konferencia első díját (Szent-Györgyi mentor: Prof Bari Ferenc, további témavezetők: M.Tóth Orsolya PhD hallgató, Dr. Farkas Eszter egyetemi docens), és ezzel Dóra lehetőséget kapott arra, hogy áprilisban Zágrábban képviselje a Kart.


TDK pályamunkák

A TDK pályamunkák beadására ezen túl negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2017. szeptember 29., 2017. december 29., 2018. március 30. és 2018. június 29.

A korábbi évekhez képest fontos változás, hogy a benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá. A pályamunkák beadásával kapcsolatos részletes tudnivalók ezen a linken keresztül érhetőek el.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai

ide kattintva megalálhatók.Kövess minket

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

pontottparti_szeged_2018

Szegeden is lesz Pont Ott Parti július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzás napján. A 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetését együtt várhatják a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők a Dugonics téren.

avatas_kituntetesek

Az Általános Orvostudományi Kar Tanácsa díjat alapított azon külső személyeknek, oktató-kutatóknak, akik kiemelkedő munkásságukkal hozzájárultak a Kar oktató és tudományos tevékenységéhez.