1170_x_430_mosolygos

Aktuális információk

A 2021. évi SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencia

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2021. november 17-19. között rendezi a helyi TDK Konferenciát.

Absztraktok beküldésére kizárólag elektronikus úton lesz lehetőség a http://tdk.med.u-szeged.hu oldalon keresztül.
Az absztraktok feltöltési időszaka: 2021. október 4-13-ig.

TDK témák beküldése

Kérjük az intézeti TDK felelősöket, hogy a meghirdetett TDK témákat (magyarul és angolul) a témavezetők megjelölésével, a letölthető formanyomtatványokon (TDK_temak_hun.doc, TDK_temak_eng.doc) a TDK Tanács részére szíveskedjenek megküldeni legkésőbb 2021. szeptember 17-ig (péntekig) a tdk.aok@med.u-szeged.hu címre. Akkor is kérjük visszajelzésüket, ha nem hirdettek meg TDK témákat.


OTDK összefoglaló film

Elkészült a 35. OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekció összefoglaló filmje.

Megtekinthető itt, a Youtube-on.


TDK pályamunkák

A tavalyi évhez hasonlóan a TDK pályamunkák beadására a jelenlegi tanévben is negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2021. szeptember 30., 2021. december 19., 2022. március 31. és 2022. június 30. A benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai ide kattintva megalálhatók.Kövess minket

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kezdo_kep

2021. szeptember 16-án - Szent-Györgyi Albert születésnapján - a Szegedi Nemzeti Színházban került sor karunk névadó ünnepségére, ily módon is ünnepelve a Szegedi Tudományegyetem Szegedre költözésének és a szegedi orvosképzés elindításának 100. évfordulóját.

2021_plakat

2021. szeptember 24-26-án megrendezésre kerül Szegeden a 48. Medikus Kupa!

A négy egyetem sportolói újra összecsaphatnak, hogy kiderüljön ki a legjobb!