TDK 2016 ősz nyertesek

Aktuális információk

Felhívás

A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány (www.kuffler.org) pályázatot hirdet egyetemi hallgatók tudományos kutatási munkájának támogatására. A pályázati felhívást itt találják.


2017. évi Marosvásárhelyi TDK konferencia pályázat nyertesei

A beérkezett pályázati anyagok értékelése alapján az alábbi hallgatók nyertek támogatást a XXIV. Marosvásárhelyi TDK konferencián (2017. március 29. – április 1.) való részvételre:
Árpádffy-Lovas Tamás
Faragó Helga
Hantosi Dóra
Óvári Tímea
Pejin Andrea
Szentirmai Márton
Tóth Lilla Mária
Tóth Noémi
Vas Márton Árpád
Vincze Anna

Emlékeztetni szeretnénk a nyerteseket, hogy a követelményeknek megfelelő absztraktot kell feltölteni, melynek részleteiről hamarosan e-mail értesítést kapnak.
Kérnénk továbbá a sikeres pályázókat, hogy a 2017. február 19-24. közti időszakban regisztráljanak a http://tdk.mmdsz.ro/index.php/jelentkezes/regisztacio honlapon. A szállásigényt jelöljék be, de ennek fedezete a pályázat keretéből központilag fog történni.
A támogatás feltétele a nyertes hallgatókkal önkéntes segítői szerződés kötése. A szerződés aláírásához személyesen fáradjanak be az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet titkárságára a jövő hét folyamán (február 6-10.).
Pályázatukhoz gratulálunk, és sikeres részvételt kívánunk a XXIV. Marosvásárhelyi TDK konferencián!

Üdvözlettel:
Dr. Rakonczay Zoltán, TDT elnök
Dr. Peták Ferenc, TDT titkár


Felhívás

Invitation to attend the 7th International Students' Conference of Young Medical Researchers (April 6-8th 2017, Wroclaw, Poland).


Felhívás

A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolával együttműködve, a Bethlen Gábor Alap és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával meghirdeti
A XI. KÁRPÁTALJAI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIÁT (XI. KTDK).

Általános információk

Nevezési lap

Becsületbeli nyilatkozat
A konferencia időpontja és helyszíne:
2017. május 19., II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Beregszász


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai

ide kattintva megalálhatók.Kövess minket