TDK 2018 csoportkép

Aktuális információk

Pályázati felhívás a XXVI. Marosvásárhelyi TDK Konferencián való részvételre

A 2017. vagy 2018. évi helyi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferenciára absztraktot beküldő SZTE ÁOK hallgatók vagy az SZTE ÁOK-n TDK munkát végző hallgatók közül 16-an lehetőséget kapnak a XXVI. Marosvásárhelyi TDK konferencián (2019. április 3-6.) való részvételre. A konferencia részvételi támogatásra az SZTE ÁOK hallgatója vagy az SZTE ÁOK-n TDK munkát végző, magyar állampolgárságú egyetemi hallgató pályázhat.

A pályázati felhívást itt, a pályázati adatlapot pedig itt találják.
A pályázat benyújtási határideje 2019. február 12. nap (kedd) 15:30 óra.


A 26. Tudományos Diákköri Konferencia, Marosvásárhely
Jelentkezési információk

A marosvásárhelyi Tudományos Diákköri Konferencia 2019 tavaszán, április 3 - 6. között a huszonhatodik alkalommal kerül megrendezésre.
A konferencia célja, hogy a felsőoktatásban kiemelkedő szorgalmú és tehetségű magyar hallgatók tudományos-kutatói eredményeinek bemutatása és értékelése valósuljon meg, amely nemcsak a versenyszellemet táplálja a diákokban, hanem fejleszti előadókészségüket, vitakészségüket, felkészít a szakdolgozat megírására és megvédésére.
A marosvásárhelyi diákélet akadémikus kicsúcsosodása minden évben, hiszen neves orvosok és szakértők tartanak előadásokat és műhelymunkákat. Mindezt szorgos diákok fáradhatatlan munkája teszi lehetővé.
A konferencia záró mozzanataként, mindenki együtt ünnepelheti a hét sikereit egy elegáns gála keretein belül.
  • A kivonatok beküldési határideje: 2019. február 23 - 27. A jelzett időponton túl nem áll módunkban elfogadni dolgozatokat.
  • A TDK hivatalos honlapján, a rendezvénnyel kapcsolatos hírekről, szabályokról, határidőkről és programokról lehet tájékozódni (a 26. TDK-val kapcsolatos információk feltöltés alatt állnak).
A honlap elérhetősége: https://tdk.mmdsz.ro

2018. évi SZTE ÁOK, FOK, GYTK, ETSZK TDK konferencia
(november 14-16.)

A Konferencián helyezést elért hallgatók listája (PDF)
A Konferencia programfüzete (PDF)
A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett "Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása” című NTP-HHTDK-18 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-HHTDK-18-0002 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett "A Tudományos Diákköri tevékenység elősegítése az SZTE Általános Orvostudományi Karán" című projekt támogatásból valósult meg.

ntpandemmiemet_logo


Nemzetközi konferenciafelhívás

Szeretnénk felhívni az érdeklődő TDK hallgatók és témavezetők figyelmét a Pozsonyban 2019.04.11-én megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciára: Frigyes Korányi Scientific Dormitory-RECOOP - International Student Conference

A konferencia honlapja >>

A résztvevőknek lehetőségük nyílik az ezt követő 14th RECOOP Bridges in Life Sciences konferencia látogatására is ugyanazon a helyszínen, 04.12-14 között.


Call for Participation

The University of Oldenburg (Germany) invites you to attend the 2nd World Congress on Undergraduate Research (23 -25 May, 2019). Submission Deadline is 16 October, 2018. Further details can be found here.


TDK pályamunkák

A tavalyi évhez hasonlóan a TDK pályamunkák beadására a jelenlegi tanévben is negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2018. szeptember 28., 2018. december 28., 2019. március 29. és 2019. június 28. Az idei évre érvényes szabályzat szerint a benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá.


Felhívás

A jövő évben megrendezésre kerülő XXIV. Korányi Frigyes Tudományos Fórum időpontja 2019. március 21-22.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai ide kattintva megalálhatók.Kövess minket

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

Mentoauto_atadas

Magyarországon elsőként adták át az orvosképzés támogatására

AOK_unnepseg

Professzor Dr. Lázár György dékán beszédben köszöntötte az ünnepség résztvevőit.