1170_x_430_mosolygos

Aktuális információk

III. Semmelweis Tehetségkonferencia

A Semmelweis Egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiuma 2022. február 19-20. (szombat-vasárnap) között rendezi meg a III. Semmelweis Tehetségkonferenciát az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 azonosítószámú projekt keretén belül. A rendezvény célja egy interdiszciplináris találkozási platform létrehozása a tudományos diákköri munkában komoly részt vállaló orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatók számára. A szervezők a Tatán a Hotel Kissben**** várják az érdeklődő és kiemelkedő tudományos aktivitású diákokat a négy hazai orvosegyetemről. A részvétel COVID-19 elleni oltási igazoláshoz kötött.
A Konferencia a résztvevő hallgatók számára ingyenes.
A pályázati felhívást a https://semmelweis.hu/szakkollegium/iii-semmelweis-tehetsegkonferencia/ oldalon tekinthetik meg.
Jelentkezési határidő: 2022. február 6.


A 2021. évi SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencia online került megrendezésre

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2021. november 17-19. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.
Az aktuális járványügyi előírások miatt a Konferencia online került megrendezésre.

A megnyitó, az eredményhirdetés és a tagozatok online elérhetősége letölthető innen.
A Konferencia program és absztrakt füzete (pdf) letölthető innen.

Elkészült a Konferencia applikációja is, amely telepíthető a Play Áruházból és az Apple Store-ból.
(Az app neve: "SZTE SZAOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK")

A Konferencián helyezést elért hallgatók listája (PDF).


TDK témák beküldése

Kérjük az intézeti TDK felelősöket, hogy a meghirdetett TDK témákat (magyarul és angolul) a témavezetők megjelölésével, a letölthető formanyomtatványokon (TDK_temak_hun.doc, TDK_temak_eng.doc) a TDK Tanács részére szíveskedjenek megküldeni legkésőbb 2021. szeptember 17-ig (péntekig) a tdk.aok@med.u-szeged.hu címre. Akkor is kérjük visszajelzésüket, ha nem hirdettek meg TDK témákat.


OTDK összefoglaló film

Elkészült a 35. OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekció összefoglaló filmje.

Megtekinthető itt, a Youtube-on.


TDK pályamunkák

A tavalyi évhez hasonlóan a TDK pályamunkák beadására a jelenlegi tanévben is negyedévente lesz lehetőség. Ebben a tanévben a határidők: 2021. szeptember 30., 2021. december 19., 2022. március 31. és 2022. június 30. A benyújtott pályamunkát nem kell előzetesen bemutatni tudományos konferencián. A díjazott pályamunkák pénzjutalomban részesülnek az erre szánt keret kimerüléséig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályamunka átminősíthető szakdolgozattá.


Jelenlegi TDK témák

A jelenleg aktív diákkörös témák listája és a TDK felelősök adatai ide kattintva megalálhatók.Kövess minket

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!