Friss hírek

2022. január 6.

Kreditátviteli kérelmek bírálata a MODULO rendszerben

2022. január 10-én kezdődik a kreditátviteli űrlapok beadási időszaka. A tanszékek Modulo kreditátviteli kérelmek bírálatára kijelölt munkatársait kérjük, szíveskedjenek beérkező űrlapokon bejegyezni javaslatukat. A hallgatók 2022. február 6-ig nyújthatják be kérelmüket. A tárgyfelelős tanszék javaslata alapján a döntést a Kreditátviteli Bizottság hozza meg, a Kari Tanulmányi Ügyrend 11.1. pontja alapján legkésőbb a kérelem beadásától számított 15. munkanapon belül.

Modulo kreditátviteli kérvény benyújtására kijelölt következő időszak: 2022. április 25- május 8.


2022. január 6.

Szakdolgozat tantárgyak eredménye

A Neptun rendszerben sok esetben elmaradt a hallgatók számára kötelezően teljesítendő Szakdolgozat munkaterv és Szakdolgozat elkészítés eredményének bejegyzése. Kérjük, ha erre eddig még nem került sor, feltétlenül igazolják le az eredményt a magyar és angol nyelvű képzésben egyaránt. Tanszéki adminisztrátor szerepkörben erre a Neptun Szervezeti egységek/Hozzárendelt tárgyak (26500)/Tárgy kurzusai (27500)/Kurzusjegy beírás (248500) menüpontjában van lehetőség. A kurzushoz beállított oktatótípustól függően ("előadó" típust kivéve) az oktatók is jogosultak az eredmény rögzítésére a Neptun oktatói web felületén az Oktatás/Kurzusok menüpontban a kurzussor végi"+" jelre kattintva.Az oktatói web használatához külön igénylőlap nem szükséges. Elfelejtett Neptun belépési jelszó esetén a következő internetcímen elérhető eljárásrend szerint igényelhető az új jelszó: https://service.neptun.u-szeged.hu/neptun/SZTE_Pass.aspx


2022. január 6.

Fontos félévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére >>>

A címre kattintva részletes információkat találhatnak

  • a 2021/22. tanév II. félévének időbeosztásáról
  • a várható csoportszámokról
  • a kurzusfelvétel és –hirdetés részletes rendjéről.

Kérjük fentiek részletes tájékoztatását az oktatásban résztvevő intézetekben és a tanszékeken dolgozó kollégák részére. Köszönjük!


2022. január 5.

Tisztelettel ajánljuk figyelmükbe a EUGLOH szövetség új kezdeményezését, amelynek célja az adminisztratív területen dolgozó kollégák bevonása a projektbe, és későbbi személyes találkozások megalapozása.

2022. február 15-16-án kétnapos, online workshopokra kerül sor az alábbi témákban:

 

Joint webinar: The Future of Higher Education in Europe (regisztráció a program kezdetéig)

 

Workshop: Career Services

Workshop: Communication and Public Engagement

Workshop: Educational Development

Workshop: International Relations and Student Mobility

Workshop: Library

 

A wokshopok esetében regisztrálni január 24-ig lehet ezen a linken. A programról további információ itt olvasható.


2021. november 26.

Rektorhelyettesi iránymutatás a vizsgaidőszak egyes kérdéseiről >>>

A címre kattintva tölthetik le Prof. Dr. Gellén Klára rektorhelyettes asszony levelét a vizsgaidőszak lebonyolításával kapcsolatban.


2021. november. 17.

2021/2022. tanév 1. félévi vizsgáinak előkészítése (pdf) >>>

A linkre kattintva tölthetik le a SZAOK dékánjának körlevelét, melyben Tanulmányi Osztályunk vizsgaidőszakkal kapcsolatos tájékoztatását, a határidőket és a legfontosabb információkat olvashatják. A levélben a vizsgahirdetés menetéről, a félévmegtagadásról, a vizsgajelentkezések feltételeiről, a vizsgaeredmények adminisztrálásáról tájékozódhatnak.


2021. október 29.

Tisztelt Oktatási Egység vezetők, Tisztelt Tanulmányi Felelősök!

Az elmúlt tavaszi félév végén az oktatással kapcsolatos hallgatói felmérést végeztünk a Neptunon keresztül. A részletes, csoportszintű listákat minden kötelező tárgyat oktató egységnek elküldtük, a mostani melléklet átlagos értékeket tartalmaz, mindenki számára hozzáférhető.

Több, mint 3300 kitöltés érkezett a határidőig (egy hallgató természetesen több tárgyat is értékelt). A hallgatói kitöltő létszámok statisztikája alapján "kevés adat/few data" jelzi azokat a tárgyakat, ahol a kitöltők száma 7-nél kevesebb. A magyar és angol kurzusnevek ABC sorrendben szerepelnek.

A felmérésre próbaként tekintek, a kérdéseken és a kitöltők számán is kell javítani. Ennek ellenére fontos lépésnek tartom, hiszen a Neptun révén a kitöltést követően papír nélkül, órákon belül le lehet eredményt kapni, és ezzel lehetőség nyílt bármilyen, a hallgatóságot érintő probléma feltárására.


Kötelező tárgyak értékelése (pdf) >>>

 

Üdvözlettel:

Sáry Gyula

Oktatási Dékánhelyettes


2021. szeptember 2.

Állatkísérletek végzéséhez szükséges képzettség megszerzésének lehetőségei a 2021/2022-es tanévben a Szegedi Tudományegyetemen >>>

Az állatok tudományos és oktatási célokra történő felhasználását törvények szabályozzák. A Szegedi Tudományegyetemen a 2021/2022-es tanév I. félévében a törvényekben előírt képzettség megszerzésének lehetőségét különböző szintű kurzusok biztosítják az állatkísérletekben résztvevő munkatársak (állatgondozók, asszisztensek, diplomás kutatók), Ph.D hallgatók és graduális hallgatók számára (a tanfolyamok részleteit a mellékelt dokumentum tartalmazza). Felhívjuk az képzés iránt érdeklődők figyelmét, hogy a graduális, posztgraduális és egyetemi dolgozók számára meghirdetett kurzusokra történő jelentkezés határideje 2021. szeptember 20.

Bővebb információt a címre kattintva olvashatnak!


2021. augusztus 25.
Térítésmentes részvétel az MHGT XIII. Kongresszusának Onkogenetika szekcióján

2021. szept. 2-4. között Szegeden kerül megrendezésre a Magyar Humángenetikai és Genomikai Társaság (MHGT) XIII. Kongresszusa (SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület, Dóm tér 13.).

A Társaság Elnöksége és a Kongresszus Szervező Bizottsága ezúton ajánlja fel, hogy a 2021. szeptember 4. 11:40-14:00 között megrendezésre kerülő "Onkogenetika" szekción az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar

és a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ téma iránt érdeklődő munkatársai térítésmentes regisztrációval vehetnek részt.

A Kongresszus programja ezen a linken érhető el.

Előzetes jelentkezésre nincs szükség, a Kongresszus regisztrációs pultjánál egy jelenléti ív aláírásával történik majd HELYBEN a regisztráció.


2021. július 29.

Fontos tanévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére! >>>

A címre kattintva részletes információkat találhatnak

- az I. félév időbeosztásáról

- a várható csoportszámokról

- a kurzusfelvétel és –hirdetés részletes rendjéről.

Kérjük fentiek részletes tájékoztatását az oktatásban résztvevő intézetekben és a tanszékeken dolgozó kollégák részére. Köszönjük!2021. július 15.
GD-dij

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - GÁBOR DÉNES-díj 2021

Bővebben >>

2021. június 24.
Tájékoztató a dékáni méltányossági vizsgák rendjéről a 2020/2021. tanév 2. félévében >>>

2021. június 2.
Német-magyar projektalapú kutatócsere program pályázati felhívás

A DAAD és a Magyar Állam felajánlása alapján a Tempus Közalapítvány német-magyar projektalapú kutatócsere program pályázati felhívást tesz közzé a 2022-2023-as évre, felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek kutatócsoportjai között megvalósuló tudományos együttműködés elősegítésére.

A német fél párhuzamosan teszi közzé a hasonló tartalmú felhívását. A német partnereknek a DAAD-hoz, a magyar pályázóknak a Tempus Közalapítványhoz kell benyújtaniuk egyidejűleg a pályázataikat. Pályázat beadási határideje: 2021. június 30.

A projektpályázatot a https://scholarship.hu oldalon kell online benyújtani. Pályázat benyújtása regisztrációt követően lehetséges.

Pályázati felhívás és online útmutató elérhető ezen a linken.

További információ a daad@tpf.hue-mail címen kérhető.


2021. június 2.

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai! >>>


2021. május 6.
Vizsgahirdetés, kreditátvitel

2020/2021. tanév 2. félévi vizsgáinak előkészítése >>>

A címre kattintva tölthetik le az ÁOK dékánjának körlevelét, melyben Tanulmányi Osztályunk vizsgaidőszakkal kapcsolatos tájékoztatását, a határidőket és a legfontosabb információkat olvashatják. A levélben a vizsgahirdetés menetéről, a félévmegtagadásról, a vizsgajelentkezések feltételeiről, a vizsgaeredmények adminisztrálásáról tájékozódhatnak.

 

Kreditátviteli kérelmek bírálata a MODULO rendszerben

Megkezdődött a hallgatói kreditátviteli kérelmek benyújtása, bírálata a Modulo rendszerben. A tanszékek Modulo kreditátviteli kérelmek bírálatára kijelölt munkatársait kérjük, szíveskedjenek a beérkezett űrlapokon bejegyezni javaslatukat. A hallgatók az aktuális kreditátviteli időszakban 2021. május 9-ig nyújthatják be kérelmüket. A tárgyfelelős tanszék javaslata alapján a döntést a Kreditátviteli Bizottság hozza meg, a Kari Tanulmányi Ügyrend 11.1. pontja alapján legkésőbb a kérelem beadásától számított 15. munkanapon belül.

Modulo kreditátviteli kérelmek benyújtására kijelölt időszakok a 2021/22. tanév I-II. félévben: 2021.08.23-09.05., 2021.11.22-12.05., 2022.01.10-02.06., 2022.04.25-05.08. Aktualizált határidők, időszakok elérhetők az Egyetemi naptárban.


2021. április 8.
A Felsőoktatási Fogyatékosügyi Tanács digitális oktatással kapcsolatos ajánlásai
A linkre kattintva tölthetik le Prof. Dr. Bódis József államtitkár úr „a Felsőoktatási Fogyatékosügyi Tanács digitális oktatással kapcsolatos ajánlásai” tárgyú levelét

2021. február 25.

Kutatólaborok - külföldi hallgatók

A EUGLOH projektnek részét képezi olyan kutatólaborok beazonosítása, melyek szívesen fogadnának szakmai gyakorlatra graduális és PhD hallgatókat a négy partneregyetemről.

Amennyiben lehetőségük van arra, hogy kutatási témájukba külföldi hallgatókat is bevonjanak, kérem, küldjék el azokat az információkat, melyek az EUGLOH projekt honlapján megjelennének a közeljövőben.

Az angol nyelvű kitöltendő sablont ide kattintva >>> találják.

Visszajelzésüket tisztelettel várják a eugloh@szte.hu e-mail címre 2020. március 12-ig.


2021. január 28.
HECRIN-COVID Bizottság pályázat

A HECRIN (Hungarian European Clinical Research Infrastructure Network) nemzeti kutatási hálózaton belül működő HECRIN-COVID Bizottság pályázatot hirdet az új koronavírus fertőzéssel kapcsolatos akadémiai indíttatású klinikai vizsgálatok támogatására. A program célja, hogy elősegítse a HECRIN kutatási hálózaton belül felmerülő SARS-Cov-2 fertőzéssel kapcsolatos kutatásokat, a klinikai vizsgálatok lefolytatására irányuló szakmai és financiális támogatással.

A felhívásra olyan kutatási javaslatokat várunk, amelyek az új koronavírus megelőzésével, kezelésével, utóhatásainak vizsgálatával kapcsolatosan humán klinikai vizsgálatok előtt állnak.

2021. január 14.

Fontos félévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére (körlevél)>>>

A címre kattintva részletes információkat találhatnak

  • a 2020/21. tanév II. félévének időbeosztásáról
  • a várható csoportszámokról
  • a kurzusfelvétel és –hirdetés részletes rendjéről.

Kérjük fentiek részletes tájékoztatását az oktatásban résztvevő intézetekben és a tanszékeken dolgozó kollégák részére. Köszönjük!


Szakdolgozat tantárgyak eredménye

A Neptun rendszerben sok esetben elmaradt a hallgatók számára kötelezően teljesítendő Szakdolgozat munkaterv és Szakdolgozat elkészítés eredményének bejegyzése. Kérjük, ha erre eddig még nem került sor, feltétlenül igazolják le az eredményt a magyar és angol nyelvű képzésben egyaránt. Tanszéki adminisztrátor szerepkörben erre a Szervezeti egységek/Hozzárendelt tárgyak (26500)/Tárgy kurzusai (27500)/Kurzusjegy beírás (248500) menüpontban van lehetőség. A kurzushoz beállított oktatótípustól függően ("előadó" típust kivéve) az oktatók is jogosultak az eredmény rögzítésére a Neptun oktatói webes felületén az Oktatás/Kurzusok menüpontban a kurzussor végi"+" jelre kattintva. Az oktatói web használatához külön igénylőlap nem szükséges. Elfelejtett Neptun belépési jelszó esetén a következő internetcímen elérhető eljárásrend szerint igényelhető az új jelszó: https://service.neptun.u-szeged.hu/neptun/SZTE_Pass.aspx


Kreditátviteli kérelmek bírálata a MODULO rendszerben

2021. január 11-én megkezdődött a kreditátviteli űrlapok beadási időszaka. A tanszékek Modulo kreditátviteli kérelmek bírálatára kijelölt munkatársait kérjük, szíveskedjenek beérkező űrlapokon bejegyezni javaslatukat. A hallgatók 2021. február 7-ig nyújthatják be kérelmüket. A tárgyfelelős tanszék javaslata alapján a döntést a Kreditátviteli Bizottság hozza meg, a Kari Tanulmányi Ügyrend 11.1. pontja alapján legkésőbb a kérelem beadásától számított 15. munkanapon belül.

Modulo kreditátviteli kérvény benyújtására kijelölt következő időszak: 2021. április 26- május 9.


2021. január 12.

Az NKFIH által meghirdetett kutatói pályázatok „belső” határideje

Felhívjuk minden szervezeti egység vezető és NKFIH Kutatási témapályázatot (OTKA pályázat) beadni készülő kolléga figyelmét,

hogy a költségvetési tételek ellenőrzésének szükségessége miatt a pályázati anyagok EPR rendszerbe való feltöltésének belső határideje:

  • a PD_21, FK_21 pályázati típusok estén: 2021. február 15-e
  • a K_21 pályázati típus estén: 2021. február 22-e
  • ANN_21 és SNN_21: pályázati típusok estén: 2021. március 16-a

A határidő betartása azért fontos, mert a pénzügyi terv ellenőrzése során felmerült esetleges hibákat és észrevételeket még időben le tudják egyeztetni a pénzügyes kollégák – akár e-mail-ben, akár telefonon - a kutatókkal.

Kérjük a fenti határidők betartását!

 
Az NKFIH által meghirdetett kutatói pályázatok pénzügyes támogatása

Az on-line felületen feltöltött költségtervek áttekintését, ellenőrzését az ÁOK Elméleti Intézetek és Klinikák esetében a Gazdasági Iroda munkatársai végzik folyamatosan.

Esetlegesen felmerülő előzetes pénzügyi kérdésekben Teleki Ágnes és Pasek Péter kollégákhoz fordulhatnak

(teleki.agnes@med.u-szeged.hu, tel: 56-13 és pasek.peter@med.u-szeged.hu, tel: 45-94).


2021.január 6.
Szakdolgozat témák jegyzékének bekérése

Tisztelettel kérjük, hogy a Karon magyar és angol képzésben tanuló IV. éves orvostanhallgatók részére – külön bontásban – a 2020/2021. tanévben választható szakdolgozat témák jegyzékét

magyar és angol nyelven, legkésőbb 2021. február 01-ig szíveskedjenek az alábbi levélben található táblázatos formában megküldeni a megjelölt e-mail címre: office.aokto@med.u-szeged.hu.

Tájékoztató levél (IV-1-134-1/2021.ÁOK szám) >>>


2020. november 25.
Az Egyetemi Érdekegyeztető Tanács Munkáltatói és Munkavállalói Oldal képviselői által aláírt 2020. évi Juttatási megállapodás >>>

2020. november 13.

2020/2021. tanév 1. félévi vizsgáinak előkészítése >>>

A címre kattintva tölthetik le az ÁOK dékánjának körlevelét, melyben Tanulmányi Osztályunk vizsgaidőszakkal kapcsolatos tájékoztatását, a határidőket és a legfontosabb információkat olvashatják. A levélben a vizsgahirdetés menetéről, a félévmegtagadásról, a vizsgajelentkezések feltételeiről, a vizsgaeredmények adminisztrálásáról tájékozódhatnak.

2020. november 10.

Intézkedés az egészségügyi veszélyhelyzet során alkalmazandó szabályokról – 2020. november 09. >>>

2020. november 10.

SZTE Foglalkoztatással kapcsolatos új rendelkezések – 2020. november 09. >>>

2020. november 9.

2020. szeptember 04.
DH

Vegyes oktatás az ÁOK-n a 2020/2021. tanév őszi félévében

A 2020. augusztus 26-án kelt rektorhelyettesi körlevélhez kapcsolódóan, az abban foglaltak (különösen a járványügyi szabályok) szem előtt tartásával szeretnénk segíteni az első szemeszter oktatásának megszervezését.

Bővebben >>


2020. augusztus 7.
A 2020/2021. tanév őszi félévével kapcsolatban a fenntartótól még nem kaptunk arra vonatkozó tájékoztatást, hogy – a járványhelyzet esetleges súlyosbodására tekintettel – milyen formában szervezzük és kezdjük meg a félévet. Figyelemmel azonban a járványhelyzet alakulására és felkészülve a lehetséges jövőbeli korlátozásokra, a 2020/2021. tanév őszi félévéhez kapcsolódóan kollégáimmal kidolgoztuk egy lehetséges vegyes oktatás irányelveit. A fenntartó döntése alapján tájékoztatással élünk majd Önök felé az őszi félévet érintő oktatás tényleges formáját illetően.
Prof. Dr. Gellén Klára oktatási rektorhelyettes 

2020. július 30.

Dékáni tájékoztató a 2020-21. tanév I. félévi oktatása lebonyolításával kapcsolatban >>>

Fontos tanévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére!>>>

2020. július 15.

Az ÁOK Tanácsa 2020. július 1-től hatályos személyügyi döntései

Kinevezések >>>

2020. április 30.

Távoktatással kapcsolatos tájékoztatók >>>

2020. április 24.
Dékáni körlevél az oktatásban résztvevő tanszékek részére

2020. március 17.
Corona_virus
Coronavírus szabályzatok >>>

2020. február 27.
alumni

Még lehet jelentkezni az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramba

Elindult az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram tavaszi ciklusának második körös jelentkezése, ahol a hallgatók a fennmaradó mentorhelyekre jelentkezhetnek 2020. március 2-ig.

2020. február 27.
naptar

2020/2021. tanév időrendi beosztása


2020. február 25.
TEKNOFEST_kiemelt

TEKNOFEST Légi és Technológiai Fesztivál

A törökországi Gaziantep repterén tavaly megrendezett fesztivál 1,7 milliós látogatottságával 2019-ben a világ legnagyobb légügyi rendezvényévé vált: 50 000 diák részvételével - Törökországon kívül még 122 országból.

Bővebben>>


2020. február 13.
Tájékoztató a tanulási eredmény alapú képzésekről

a 2019/2020-as tanév tavaszi félévében folytatódnak a tanulási eredmény alapú szemlélet megismertetését és az oktatói munkában való eredményes alkalmazását támogató tréningek.

A tanulási eredmény alapú képzésfejlesztés tréning következő időpontja: 2020. március 6. és 2020. március 20.

Bővebben>>>


2020. február 06.
o_sz_k_cs

Német nyelvtanfolyam ÁOK oktatóknak

Bővebben>>


1

orvosi_szakny_ko_cs

Angol nyelvtanfolyam ÁOK oktatóknak

Bővebben>>


1


szaknyelvi_komm.

PROFEX angol középfokú vizsgaelőkészítő tanfolyam

Bővebben>>

2020.február 06.
book1

Tankönyv- és jegyzetigénylés a 2020/2021. tanévre vonatkozóan

Bővebben>>

2019. december 19.

Szakdolgozat tantárgyak eredménye

Bővebben>>


Klinikai önkéntes munka

Bővebben>>


Információk a 2019/2020. tanév II. félév szervezésével kapcsolatban

Bővebben>>


2019. december 5.

Parkolási rend felülvizsgálata

2019. november 28.

Állatkísérletes képzettség érvényességének fenntartására továbbképzést szervez az SZTE Munkahelyi Állatjóléti Bizottsága

Bővebben>>


2019. november 6.
Szakdolgozati témák bekérése 2019_2020
Bővebben >>>

2019. október 30.

Kreditátviteli kérelmek bírálata a MODULO rendszerben

Bővebben>>


2019. október 30.

2019/2020. tanév I. félév vizsgáinak előkészítése

Bővebben>>


2019. szeptember 27.
Tanulási eredmény alapú képzésfejlesztéshez és tanulási eredmények értékeléséhez kapcsolódó tréningek az EFOP 3.4.3 projekt AP2 alprogramban
A program és a jelentkezési tájékoztató (pdf) >>>


2019. szeptember 18.
A Belügyminisztérium Szabályozási és Koordinációs Helyettes Államtitkárának „az iratképző szervek, egyes szervezeti egységek megszűnése esetén irányadó előírások” tárgyú állásfoglalása
PDF dokumentum >>>


2019. augusztus 29.

Az idegennyelvű orvosképzés óradíj elszámolása


2019. augusztus 13.
gabordenes_dij

Felhívás: Gábor Dénes-díj 2019

Bővebben >>


2019. augusztus 1.

Fontos tanévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére!

Bővebben >>


2019. július 30.
Megjelent az UNKP Bolyai+ pótfelhívás >>>

2019. július 30.

2019 augusztus 15-ig meghosszabbított pályázati határidő az 500.000 Ft-os díjazású “Kiváló Rezidens” Pályázatra!

2019. július 5.
2019. június 07.

2019. június 06.
2019. május 31.

Kari munkatársak pályatervezési és munkaerő-piaci belső képzése >>

2019. május 17.

Fül-Orr-Gégészeti Klinika bővítése miatt parkolás korlátozása

Ful_Orr_Gege_Parkolas

Bővebben>>2019. április 25.

naptar

2018/2019. tanév II. félév vizsgáinak előkészítése

Tájékoztató a vizsgaidőszakkal kapcsolatos határidőkről, fontosabb információk

Bővebben>>

2019. április 24.

Tanulási eredmény alapú képzésfejlesztés tréning

book1

A 18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet alapján az új szemléletű KKK-k szükségessé teszik a képzési programok, tantervek, tantárgyleírások tanulási eredmény alapú fejlesztését. A 2019/2020-as tanévtől már minden kurzus esetében elvárás az új szemlélet beépítése az oktatói munkába. Ez azt is jelenti, hogy a következő tanévtől a kurzusleírásokat az új Tanulási Eredmény Alapú (TEA) sablon szerint kéri az SZTE az oktatóktól.
Bővebben >>

2019. április 24.

Angol nyelvi tréningek SZTE-oktatók számára

konyv

A 2019. májusi vizsgaidőszaktól kezdődően az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetben kis csoportos angol nyelvi tréningeket szerveznek SZTE-oktatók számára. A tréningek célja, hogy segítsék az angol nyelven oktató vagy arra készülő kollégákat kommunikációs és prezentációs készségeik fejlesztésében.

Bővebben >>


2019. február 28.
neptun

Neptun képzések a 2018/19. tavaszi félévben

Az Oktatási Igazgatóság további Neptun képzéseseket szervez az új belépő tanszéki adminisztrátorok, tanulmányi osztályos kollégák részére.
Bővebben >>

2019. február 21.

Tankönyv- és jegyzetigénylés a 2019/2020. tanévre vonatkozóan

Bővebben >>

2019. január 10.

Szakdolgozat témák bekérése

Bővebben >>

2019. január 10.

Fontos félévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére

Bővebben >>

2018. november 15.

Meghívó a Diszkurzus – Párbeszéd az eredményes együttműködésért eseményre >>

2018. november 8.

vizsgak


Bővebben >>


2018. október 4.
FF

Adatbekérés francia együttműködésekről

Bővebben>>

2018. szeptember 26.

Neptun képzések az őszi félévben

Bővebben >>

2018. július 31.

Fontos tanévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő intézet/klinika részére!

Bővebben >>

2018. május 24.

Demonstrátori pályázatok eljárásrendje

Bővebben >>

2018. március 29.

Könyvtári felmérés

Bővebben >>

2018. március 8.

Neptun képzések a tavaszi félévben >>

2018. február 21.

Állatkísérletes képzettség érvényességének fenntartására továbbképzést szervez az SZTE Munkahelyi Állatjóléti Bizottsága

Bővebben >>

2018. február 14.

Tankönyv- és jegyzetigénylés 2018/2019

Bővebben >>


2018. február 8.


Morbilli elleni oltóanyag - a SZAKK elnökének körlevele


2018. január 4.

Fontos félévkezdési tudnivalók minden oktatásban résztvevő Intézet/Klinika részére

Bővebben >>

2017. december 7.

Felhívás és értesítő:nemzetközi orvos-képzőművész kiállítás-sorozat

Bővebben >>

2017. november 22.

Az Oktatási Igazgatóság tájékoztatója a 2017/2018. tanév I. félév vizsgáinak előkészítéséről

Bővebben >>

2017. november 3.

Meghívó - SZTE Open Online oktatás – tanári és oktatói ankétok

Tisztelettel meghívjuk az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat tanári és oktatói továbbképzési eseményére.

Bővebben >>

2017. november 3.

Tájékoztató a 2017/2018. tanév I. félév vizsgáinak előkészítéséről

Bővebben >>

2017. október 25.

vedooltas

Influenza elleni védőoltás (3FLUART)

Bővebben >>


2017. október 18.

neptun

Neptun képzési rendszer

Az Oktatási Igazgatóság a Neptun – Egységes Tanulmányi Rendszer bevezetésekor szervezett képzéseket a továbbiakban is rendszeresen szervezi az új belépő munkatársak számára, valamint továbbképzéseket szervez a tanulmányi és tanszéki adminisztrációban dolgozók számára.

Bővebben >>

2017. szeptember 28.

Prof._Romics

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázati felhívása

Bővebben >>

2017. szeptember 7.

Állatkísérletek végzéséhez szükséges képzettség megszerzésének lehetőségei a 2017/2018-as tanév során a Szegedi Tudományegyetemen

Bővebben >>

2017. szeptember 7.

Felhívás a Hemingway Alapítvány 2018. évi Dr. Szabó György ösztöndíj jelölésére

Bővebben >>

2017. szeptember 7.

OKK

Az oroszországi állami ösztöndíjas képzések bemutatása

Bővebben >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

271850904_6791812060891589_5121175817267060750_n

Ünnepélyes keretek között átadták az SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet felújított bonctermét - a helyiség rekonstrukciója az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar anyagi támogatásnak köszönhetően valósult meg.

Csernay_1170

Dr. Csernay Lászlónak, egyetemünk professzor emeritusának 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Lázár György dékán a SZAOK Emlékérmét adományozta. Gratulálunk!