Bezár

Hírek

Kiemelt hírek

2023. július 18.
1 perc

Itt válsz orvossá - Where future doctors are born - Wo zukünftige Mediziner geboren werden

2024. április 16.
1 perc

A Quacquarelli Symonds (QS) összegyetemi világrangsorában az orvostudományi szakterületi rangsorban a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar megtartotta korábbi helyezését, a 301-350. helyen végzett. Ezzel továbbra is a legjobb vidéki orvosképző kar vagyunk.

2024. április 08.
1 perc

Dr. Buzás Krisztina kutatása a daganatok sokféleségének és a szervezeten belüli daganatsejtek közötti intercelluláris kommunikációnak tanulmányozását tűzte ki célul. Ez a kutatás kifejezetten a plazmából izolált extracelluláris vezikulák Raman-spektroszkópiai analízisére összpontosít tumordiagnosztikai céllal.

2024. április 08.
1 perc

A kutatás fókuszában az RNS-ek kismolekulákkal történő megcélzása áll. Ebben a projektben az SZTE szorosan együttműködik a Paris Saclay Egyetemmel.

2024. március 26.
1 perc

Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést kapott Dr. Bata-Csörgő Zsuzsanna az SZTE SZAKK Bőrgyógyászati és Allergológiai Kilnika egyetemi tanára, igazgatóhelyettese, a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Gratulálunk!

2024. március 25.

A Fulbright Bizottság az idén több kategóriában hirdet ösztöndíjakat a 2025-2026-os tanévre az Egyesült Államokba: Posztgraduális Hallgatói Ösztöndíjak, Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program, Humphrey Ösztöndíj, Oktatói ösztöndíjak, Kutatói ösztöndíjak, Schuman Program, Senior Specialist Program, Intercountry Lecturing Program

2024. február 09.
1 perc

A HVG közzétette a Diploma 2024 különszámában a felsőoktatási rangsorait. Oktatói kiválóságban az ország összes kara közül az SZAOK országosan a 4. (!), ez egyben azt is jelenti, hogy az SZTE legjobb oktatói karával rendelkezünk. Gratulálunk!

2023. december 20.
2 perc

Egy alapos, számos területre kiterjedő önértékelési folyamat és az akkreditációs bizottság helyszíni látogatásai után nyolc évre megkapta az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar az Orvosképzési Világszövetség (WFME) akkreditációját. Prof. Dr. Lázár György dékán szerint ez a siker a kar oktatói, hallgatói és munkatársai kemény munkájának gyümölcse. A licenc megkönnyíti a hallgatók számára, hogy más országokban folytathassák tanulmányaikat vagy vállaljanak munkát.

2017. július 25.

Csatlakozz az SZAOK Facebook oldalához, ha naprakészen szeretnél informálódni a szotés dolgokról!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek