Bezár

Hírek

Kiemelt hírek

2024. március 26.
1 perc

Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést kapott Dr. Bata-Csörgő Zsuzsanna az SZTE SZAKK Bőrgyógyászati és Allergológiai Kilnika egyetemi tanára, igazgatóhelyettese, a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Gratulálunk!

2023. július 18.
1 perc

Itt válsz orvossá - Where future doctors are born - Wo zukünftige Mediziner geboren werden

2024. március 25.

A Fulbright Bizottság az idén több kategóriában hirdet ösztöndíjakat a 2025-2026-os tanévre az Egyesült Államokba: Posztgraduális Hallgatói Ösztöndíjak, Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program, Humphrey Ösztöndíj, Oktatói ösztöndíjak, Kutatói ösztöndíjak, Schuman Program, Senior Specialist Program, Intercountry Lecturing Program

2024. március 20.

Magyarország Köztársasági Elnöke 2024. március 15-én a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta Dr. Földesi Irén belgyógyász, klinikai farmakológus, az SZTE SZAKK Szentesi Multidiszciplináris Centrum diabetológus főorvosa részére az egészségügy területén több évtizede kiemelkedően és odaadóan végzett munkája elismeréseként. Gratulálunk!

2024. március 18.
1 perc

Felvételizők figyelem! Főleg, akik bennünket jelöltek meg elsőnek! További tájékoztatásért folyamatosan kísérjétek figyelemmel kommunikációs csatornáinkat!

2024. március 13.

Kohajda Mónika, az SZTE SZAKK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Sejtterápiás és Sejtbiológiai Laboratóriumának tagja részesült Nők a Tudományban Kiválósági Díjban, aki 29 éve támogatja „Labor-Anyuként” az intézményben dolgozó orvosok, biológusok és PhD-hallgatók kutatásait. Gratulálunk!

2024. március 11.
1 perc

2024. március 8-án a 73. Consilium Trimestre keretében avatták fel Prof. Dr. Kovács László emléktábláját a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán

2024. február 09.
1 perc

A HVG közzétette a Diploma 2024 különszámában a felsőoktatási rangsorait. Oktatói kiválóságban az ország összes kara közül az SZAOK országosan a 4. (!), ez egyben azt is jelenti, hogy az SZTE legjobb oktatói karával rendelkezünk. Gratulálunk!

2023. december 20.
2 perc

Egy alapos, számos területre kiterjedő önértékelési folyamat és az akkreditációs bizottság helyszíni látogatásai után nyolc évre megkapta az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar az Orvosképzési Világszövetség (WFME) akkreditációját. Prof. Dr. Lázár György dékán szerint ez a siker a kar oktatói, hallgatói és munkatársai kemény munkájának gyümölcse. A licenc megkönnyíti a hallgatók számára, hogy más országokban folytathassák tanulmányaikat vagy vállaljanak munkát.

2017. július 25.

Csatlakozz az SZAOK Facebook oldalához, ha naprakészen szeretnél informálódni a szotés dolgokról!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek