Belső szaknyelvi képzések

Az SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport  2020. szeptember 21-től PROFEX angol középfokú orvosi szaknyelvi vizsgára felkészítő intenzív kurzust hirdet.

Az SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport alapfokú német PhD nyelvvizsgára előkészítő tanfolyamot hirdet teljesen kezdő (esetleg újrakezdő) szinten az ÁOK, GYTK, FOK Doktori Iskoláiban tanulmányokat folytató hallgatók részére

Az SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2020. szeptember 16-tól német szaknyelvi kurzust hirdet az ÁOK-n német nyelven oktatók számára

Az SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2020. szeptembertől angol orvosi szaknyelvi kurzust hirdet az ÁOK-n angol nyelven oktatók számára.

Az SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2020. szeptember 23-tól angol egészségügyi szaknyelvi tanfolyamot hirdet az ÁOK, FOK és GYTK dolgozói számára.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.