Bezár

Hírek

AOK_7547

Kitüntetések az orvosdoktor avató ünnepségeken

Kitüntetések az orvosdoktor avató ünnepségeken

2023. június 29.
1 perc

A 2023. június 24-i orvosdoktor avató ünnepségeinken kitüntetések átadására is sor került. Gratulálunk kitüntetettjeinknek!

A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Tanácsa a tehetség-gondozás és a hozzá kapcsolódó tudományszervezés terén végzett kimagasló tevékenysége elismeréseként a SZENT-GYÖRGYI ALBERT EMLÉKÉREM ÉS JUTALOMDÍJ bronz fokozatát ítélte oda Dr. Rakonczay Zoltán egyetemi tanárnak, a Tudományos Diákköri Tanács elnökének.

A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Tanácsa kiemelkedő oktató, oktatásszervező, sport- és közéleti tevékenysége elismeréseként a KAR KIVÁLÓ OKTATÓJA címet adományozott Dr. Csonka Csabának, a Biokémiai Intézet egyetemi docensének.

A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Tanácsa példás tanulmányi fegyelme, önállóan végzett kutató munka eredményeképpen készített pályamunkája és tudományos diákköri munkája alapján APÁTHY ISTVÁN-EMLÉKÉRMEt adományozott Dr. Czikkely Márton Simon orvosdoktornak.

AOK_8415


A tanulmányait befejezett Dr. Rózsa Árpád és Dr. Ghasemi Kiarash orvosdoktorokat több éves hallgatói közéleti szervező munkájuk és tanulmányi eredményük elismeréséül a Kar javaslatára a Szegedi Tudományegyetem Szenátusa DISCIPULI PRO UNIVERSITATE Díjban részesítette.

A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Tanácsa az egyetemi zenekedvelő közösség érdekében végzett előadói és szervező tevékenysége elismeréseként DÉKÁNI DICSÉRET-ben részesítette a tanulmányait befejezett Dr. Németh Noémit. Az évek során hagyománnyá vált Muzsikáló Orvosok koncertek főszervezőjeként és előadójaként is több éven át aktívan tevékenykedett.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek