Bezár

2016

Oszi_Allasborze

SZTE Őszi Állásbörze

SZTE Őszi Állásbörze

2016. szeptember 27.
1 perc

2016. szeptember 28-án 12. alkalommal rendezi meg az SZTE Karrier Iroda a Tanulmányi és Információs Központban az SZTE Őszi Állásbörzét.

Az esemény a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumává nőtte ki magát, ahol alkalom nyílik a személyes, kétoldalú kommunikációra a résztvevő cégek és a hallgatók között, emellett értékes kapcsolatteremtési lehetőséget nyújt az Egyetem, valamint az egyes karok, tanszékek képviselőinek is. Kiállító partnereink részéről évről évre növekvő igényt tapasztalunk arra, hogy egyetemi kapcsolatrendszerüket az Állásbörzén is építhessék.

 

Az őszi rendezvényre idén közel 50 kiállító, mintegy 100 állásajánlattal érkezik: helyi, regionális és országos cégek; kis- és középvállalkozások, multinacionális vállalatok. Fontos kiemelni, hogy a versenyszféra mellett a civil szervezetek is képviseltethetik magukat az Állásbörzén. A kiállító cégek és civil szervezetek listáját az I. mellékletben, az eseményt kísérő programokat pedig a II. mellékletben tekinthetik meg.

 

Az SZTE Karrier Iroda egész évben változatos gyakorlati- és álláslehetőségekkel, illetve tanácsadásokkal várja a hallgatókat, ezekről honlapunkon tájékozódhat bővebben (www.sztekarrier.hu).

 

I. melléklet

II. melléklet

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek