Bezár

2016

astellas

Astellas - SZTE ÁOK PhD pályázat

Astellas - SZTE ÁOK PhD pályázat

2016. március 21.
2 perc

Az Astellas Pharma Kft. és a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara

pályázatot ír ki a Kar nappali tagozatos PhD hallgatói számára.

 

Az Astellas Pharma Europe a világ 20 legnagyobb gyógyszeripari vállalata közé tartozó, világszerte 15 ezer főt foglalkoztató Astellas Pharma Inc. leányvállalata. Fiatal és előretekintő vállalatként az Astellas célja az emberek életminőségének javítása világszerte.

Az Astellas Pharma Kft. és a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara

pályázatot ír ki a Kar nappali tagozatos PhD hallgatói számára.

Pályázhat minden nappali tagozatos PhD hallgató, aki a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának valamely doktori iskolájának

(Elméleti Orvostudományok Doktori Iskola, Interdiszciplináris Orvostudományok Doktori Iskola, Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola, Multidiszciplináris Orvostudományok Doktori Iskola Doktori Iskola) beiratkozott hallgatója tanulmányait, ill. kutatómunkáját az Általános Orvostudományi Kar elméleti intézetében vagy klinikáján végzi.

 

A pályázat nem vonatkozik azokra, akik egyéni felkészülőként jelentkeztek be bármely, a fent felsorolt Doktori Iskolába a hároméves nappali tagozatos PhD hallgatói jogviszonyukat kitöltve jelenleg predoktori ösztöndíjon folytatják PhD tanulmányaikat

A pályázathoz kérjük csatolni a következő dokumentációt:

• rövid, maximum 1 oldalas önéletrajzot

• publikációk listáját

• tudományos fórumon történt prezentációk (előadások és poszterek) listáját

•a PhD tanulmányai során tervezett kutatásainak ismertetését maximum 1 oldal terjedelemben

• témavezetőjének rövid támogató levelét.

Kérjük, hogy ha egy prezentáció összefoglalója valamely tudományos lapban megjelent, és azt a pályázó feltünteti a publikációs listáján, akkor ugyanazt a prezentációt a tudományos fórumokon történt prezentációk között már ne szerepeltesse! Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy azokat a pályázatokat, amelyek ezt nem veszik figyelembe, formai okok miatt kizárjuk az elbírálásból.

 

A pályázat 1 fő PhD hallgató támogatását teszi lehetővé.

 

A beérkezett pályázatokat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának öt egyetemi tanárból álló bizottsága bírálja el, és dönt arról, hogy kit jutalmaz az egyszeri összegű, szabad felhasználású 500.000 Ft összegű pályadíjjal.

A pályázat beküldési határideje: 2016. április 15. (péntek) du. 13:00 óra.

A pályázatokat elektronikus úton, pdf formátumban az office.aokdh@med.u-szeged.hu címre kérjük küldeni, a Tárgy mezőben feltüntetve: „Astellas PhD pályázat”, valamint a kinyomtatott és aláírt pályázatból egy példányt szíveskedjenek leadni Szűcs-Tettinger Kornélia kolléganőnek az ÁOK Dékáni Hivatalba.

 

Határidőn túl beérkezett pályázatokat nem fogadunk el!

A pályázatot benyújtókat 2016. május 15-i határidővel értesítjük annak eredményéről. A díj átadására a 2016. június 26-án megrendezésre kerülő diplomaosztó ünnepség keretében kerül majd sor.

 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek