Bezár

2016

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karai Öregdiák Szövetségének pályázati felhívása

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karai Öregdiák Szövetségének pályázati felhívása

2016. május 20.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerész-tudományi Karai Öregdiák Szövetsége pályázatot hirdet egyetemi diplomát szerzett kollégák és egyetemi hallgatók számára.

 

A pályázat témája:

Sportoló orvosok, sportoló gyógyszerészek

(pl. a Medikus Kupa története, a Kupa csapatai tagjainak visszaemlékezései, a Gyógyszerész Kari Kabay Kupa története, neves sportoló orvosok és gyógyszerészek pályaképe stb.)

 

Formai követelmények:

A pályázatokat 2 példányban kell beküldeni, és mellékelni kell CD lemezen vagy más adathordozón az elektronikus formátumot is. Terjedelme maximum 60 oldal (ábrákkal, táblázatokkal, képekkel, irodalmi hivatkozásokkal együtt). További formai követelmények: A/4-es lap, egyik vagy mindkét oldalán maximum 50 sor, és legalább 2 cm margó a jobb és bal széleknél.

 

A pályázatok benyújtási címe:

Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karai Öregdiák Szövetsége (Szemészeti Klinika címén), 6720 Szeged, Korányi fasor 10-11.

A pályázatokhoz mellékelni kell egy saját névre megcímezett válaszborítékot, és ezen kívül a pályázó elérhetőségének megadását is kérjük (telefonszám, e-mail cím).

 

A benyújtás határideje:

2016. október 20.


Pályázati díjak (a Makói Sanitas Bt. Támogatásával):

 

  1. 100.000 Ft
  2. 50.000 Ft
  3. 20.000 Ft
 

A pályázatok elbírálásáról és eredményéről a pályázók 2016. november 1.-ig értesítést kapnak. A díjak átadására előreláthatólag 2016. novemberében, a hagyományosan megrendezésre kerülő Szent-Györgyi Napokon kerül sor, amelynek pontos időpontjáról az érintetteket külön értesíteni fogjuk. Ezenkívül a díjazottak fel lesznek kérve a pályazatok rövid ismertetésére az Öregdiák Szövetség fennállásának 20. évfordulós ünnepi ülésén, amelyre november 10-én kerül sor. További információk az Öregdiák Szövetség postai címén, a 20-954-8199 telefonszámon vagy a következő e-mail címen érhetők el: vegh.mihaly@med.u-szeged.hu

 

 

Dr. habil. Végh Mihály

Dr. Sahin-Tóth István

Dr. Ember József

elnök

alelnök

alelnök

 


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek