Alma_Mater_Weekend_es_Sportnap

Alma Mater Weekend és Családi Sportnap

Elindult a jelentkezés az SZTE Alma Mater Weekendre!

Két év után újra megrendezik az Alma Mater Weekend és Sportnapot a Szegedi Tudományegyetemen, 2022. június 11-én, a Hattyas sori Sportközpontban. A koronavírus-járvány kitörése miatt a több mint 15 éves hagyománnyal bíró esemény két évig szünetelt, idén azonban minden eddiginél több programmal: sportvetélkedővel, főzőversennyel és esti bulival várják a Szegedi Tudományegyetem jelenlegi és egykori polgárait a szervezők.


A 2022-es Alma Mater Weekend és Sportnapon hangsúlyos szerepet kap a sport és a testkultúra. A látogatók a hagyományokhoz híven számos mozgásformát próbálhatnak ki a falmászástól a jógáig, emellett különböző sportbemutatókat is megtekinthetnek. A kimerítő mozgást egy finom ebéd koronázza meg, amelyet a karokat, egységeket, intézeteket képviselő, főzőversenyre jelentkező csapatok maguk készíthetnek el bográcsban és mérhetik össze főzőtudásukat.

A szervezők sportversenyekre, ingyenes tornaórákra várják az SZTE volt és jelenlegi hallgatóit, dolgozóit. A Weekenden nemcsak a felnőttek találnak majd kedvükre való programokat, hanem a velük érkező gyerekek is. Lesz ugrálóvár, kézműveskedés, társasjátékok, állatsimogató, óriáskirakó, mini-ninja pálya és még sok minden más.

Azoknak, akik részt vesznek az SZTE 100-Mozdulj ki! kihívásban, különösen érdemes ellátogatniuk a Weekendre, hiszen ekkor tartják a kihívás eredményhirdetését is. A tartalmas napot a szervezők egy bulival zárják a Hungiban.

A rendezvény ingyenes, de Alma Mater tagsághoz kötött. A tagság az Alma Mater honlapján igényelhető. További részletek a Facebook eseménynél olvashatóak.

Az SZTE Sportközpont és az SZTE Alma Mater közös rendezvénye idén csatlakozik az egyetem újonnan induló testkultúra koncepciójához, így még szélesebb palettán sorakoztatja fel a sportolási lehetőségeket az érdeklődőknek.

További információ és regisztráció ide kattintva elérhető.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Izraeli_latogatas_2

Prof. Shaul Yatsiv (Head of Medical Profession Licensing Division) és Dr. Moshe Cohen (CEO Medical Doctor International Academy) 2022. június 15-én folytattak megbeszélést Karunk vezetőivel.

Kovacs_Kalman_kep

Őszinte részvéttel tudatjuk, hogy Dr. Kovács Kálmán, a SZOTE díszdoktora, az MTA külső tagja, Kanadában tevékenykedő orvos, tudós 2022. április 27-én elhunyt Torontóban