szte_alma_mater

SZTE Alma Mater Weekend – Családi és Sportnap

Az SZTE alumni szervezete 2017. június 24-én (szombaton) immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet.

Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit.

Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.

 

Az első 15 csapatnak biztosítjuk az elkészítendő sertés pörkölthöz szükséges alapanyagokat, magát a bográcsot és a tűzifát is. Egységenként egy csapat számára tudjunk biztosítani ingyenesen a felsorolt hozzávalókat.

 

A sportolás és az egyéb programok mellett a főzés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a karok, egyetemi egységek munkatársai egy másik környezetben szerezzenek közös élményeket, hogy megtapasztalják a csapatmunka egy új formáját, mindemellett pedig lehetőségük nyílhat ismerkedni más egyetemi egységek dolgozóival is.

 

Ha Ön munkatársaival részt kíván venni az egyetemi pörköltfőző versenyen, kérjük legkésőbb 2017. június 5. napjáig szíveskedjen jelezni nekünk az info@sztealmamater.hu e-mail címen a csapatnév, csapattagok és a csapatvezető nevének, illetve a vezető elérhetőségének megadásával.

 

A szabadon kipróbálható sportok mellett a karok sportversenyeken (kispályás labdarúgás, streetball, röplabda, tenisz) is összemérhetik tudásukat, a sportversenyekre való felhívás és jelentkezés június elején várható az SZTE Alma Mater oldalán!

 

Bízunk benne, hogy mihamarabb találkozunk az SZTE Alma Mater Weekenden!


Dr. Görög Márta

SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízott

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

Paint

Az SZTE ÁOK V. évfolyamos hallgatói május 10-én Szerenádra indultak a Jancsó kollégium elől. A gyülekezés képei Facebook oldalunkon megtekinthetők!

IMG_0561_2

2018. május 4-én, pénteken egész napos látogatást tett Szegeden Vytenis Andriukaitis, az Európai Unió egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztosa. Látogatásának elsődleges célja az volt, hogy tájékozódjon a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Központjában (SZTE KK) az úgy nevezett "ritka betegségekben" szenvedők ellátásáról (lásd keretes írásunkat) valamint, hogy milyen távlatai vannak az ún. európai referencia hálózat bővítésének.