Bezár

2022

ev-med-hird2-1024x627

Év Medikusa Pályázat

Év Medikusa Pályázat

2022. október 04.
1 perc

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság együttműködésben a Szegedi Orvostanhallgatók Egyesületével idén is pályázatot ír ki “Év Medikusa”- címmel. A 400.000 forintos pénzjutalommal járó díj célja elismerni a sikeres egyetemi tanulmányaik mellett kiemelkedő közéleti teljesítményt nyújtó orvostanhallgatókat, akik legtöbbet tesznek az emberekért, a közösségért. Leadási határidő: 2022. október 9.

Kedves Hallgatótársak!

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság együttműködésben a Szegedi Orvostanhallgatók Egyesületével idén is pályázatot ír ki “Év Medikusa” címmel.

A 400.000 forintos pénzjutalommal járó díj célja elismerni a sikeres egyetemi tanulmányaik mellett kiemelkedő közéleti teljesítményt nyújtó orvostanhallgatókat, akik legtöbbet tesznek az emberekért, a közösségért.

A beérkezett pályázatokat a Medicina Fórum zsűrije, a Magyar Kórházszövetség, az Orvos Szakmai Kollégium, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság és a Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége bírálja el.

Olyan orvostanhallgatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg tanulmányaikat folyatják valamelyik orvosegyetemen és legalább 2 lezárt félévvel rendelkeznek.

A legjobb pályamunka benyújtója részt vehet a tervezetten 2022. november 17-én a Medicina konferenciát követő díjátadó Gálaesten.
Leadási határidő: 2022. október 9.
Részletek: https://memt.hu/dijaink-palyazataink/ev-medikusa/

A Magyar Orvostanhallgatók Szövetségének nevében sikeres pályázást kívánunk!

Üdvözlettel,
Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete"

https://memt.hu/dijaink-palyazataink/ev-medikusa/

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek