Bezár

2019

1170x430

Richter Tudós Klub

Richter Tudós Klub

2019. november 04.
2 perc

Egy nagyszerű hagyományt folytatva újra Richter Tudós Klub lesz Szegeden a Szent-Györgyi Oktatási Központunkban

2019. november 27-én, szerdán 16 órai kezdettel!

Boldogságkeresés, kríziskezelés, megoldások és kiégés elleni harc - az emberi tényezők befolyásolják a tudomány világát is, a különböző mentális csapdák gyakran a megértés illúziójához, tévképzetekhez vezetnek. Ugyanez felmerülhet a hétköznapjainkban, a hivatásunk és karrierépítésünk terén. E mentális csapdák azonban, megismerésük révén, kikerülhetők.

Gyertek el a Richter Tudós Klubba, és ismerjétek meg a témát tudományos megközelítésből Prof. Dr. Szántay Csaba, a Richter szerkezetkutatási osztályvezetőjének tolmácsolásában, valamint Szily Nóra pszichológus Burnout című előadásán keresztül!

Az esemény keretein belül a Richter gyógyszercég működéséről is számos új információt megtudhattok. Várunk Benneteket a Richter Tudós Klubon, és az előadásokat követő állófogadáson!

Előadók:
- Bogsch Erik elnök, Richter Gedeon Nyrt.: Richter Gedeon – Az egészség a küldetésünk.

- Prof. Dr. Szántay Csaba, a Magyar Kémiaoktatásért Alapítvány elnöke; Richter Gedeon Nyrt. kutatója: Mi fán terem a „gyógyszeripari kutató”?

- Szily Nóra, pszichológus: Burnout - Égni mennyei, kiégni pokoli…

A programot kiemelten ajánljuk az egyetemi hallgatók, a rezidensképzésen résztvevők, valamint a fiatal gyakorló orvosok, családorvosok és gyógyszerészek figyelmébe, de mindenkit szeretettel várunk, aki a karrierépítés során felmerülő mentális csapdák megismerésére és kikerülésére keres kézzelfogható megoldásokat!

Az előadásokon, valamint az azt követő állófogadáson a részvétel ingyenes.
Regisztrálni a rendezvény kezdetéig itt tudtok: tudosklub@richter.hu

Pontos helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, I. emelet, Ivánovics György terem (6720 Szeged, Dóm tér 13.)

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek