Bezár

2017

TKA_kiemelt
A Tempus Közalapítvány felhívásai

A Tempus Közalapítvány felhívásai

2017. május 17.
1 perc
Tanulási eredmények alapú kurzustervezés és értékelési módszerek – IKT szakmai módszertani műhely

 

A Tempus Közalapítvány felsőoktatás módszertani blended kurzust (online kurzust kontakt alkalmakkal) hirdet felsőoktatásban oktatók, oktatásszervezők, tanulmányi osztályok munkatársai számára.

 

A kurzus célja gyakorlati módszertani segédletet nyújtani a felsőoktatásban oktatók számára saját szakterületükön, a szaki képzési és kimeneti követelményeknek megfelelően saját tantárgyuk tanulási eredmény alapú tervezésére, szervezésére, és megvalósítására valamint módszertani és technikai támogatást nyújtani az IKT eszközök használatához a rugalmas, innovatív kurzustervezéshez és megvalósításhoz.

 

Jelentkezési határidő: 2017. május 20.

 

Bővebben >>

 

Pályázati felhívás - Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj 2017

 

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívást jelentet meg a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj elnyerésére.

 

A felhívás célja a hazai felsőoktatási intézményekben zajló nemzetköziesítési folyamat elősegítése, az egyéni kezdeményezések ösztönzése és támogatása, ezzel hozzájárulva a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének javításához és szolgáltatásfejlesztéséhez.

 

Nevezni 2017. április 25. és június 25. között a Tempus Közalapítvány honlapján elérhető on-line jelentkezési lap kitöltésével, valamint az ehhez kapcsolódó, pályázó által benyújtott, csatolt dokumentumokkal lehet.

 

Bővebben >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek