Bezár

2017

innovacios_nap
SZTE Innovációs Nap 2017

SZTE Innovációs Nap 2017

2017. május 18.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem idén is megrendezi a már hagyományosnak számító SZTE Innovációs Napot, amelynek időpontja 2017. május 30 (kedd), 9:30 óra (regisztráció 9:00-tól).

SZTE Innovációs Nap és EFOP-3.6.1-16-2016-00008 azonosító számú pályázat Tudománynépszerűsítő rendezvény

IDŐPONT: 2017. május 30. 9:30 óra

HELYSZÍN: Rektori Hivatal, 2. emeleti Díszterem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)

 

 

A rendezvényen meghívott vendégek, egyetemi vezetők, innovációs szakemberek tartanak előadásokat a tudáshasznosítás meghatározó szerepéről fókuszba állítva az ELI Science Park lehetőségeit. Az SZTE fejlesztési elképzeléseinek és az ipari együttműködések fontosságának bemutatásán túl stratégia megállapodás kerül aláírásra az AUDI HUNGARIA Zrt.-vel.


A délelőtti program keretében az idei évben második alkalommal kerül átadásra az SZTE Innovációs Díja a következő kategóriákban: Leginnovatívabb TDK munkáért, Leginnovatívabb PhD munkáért, Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén, Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén.


A délutáni szekcióülések során kiemelten kezeljük a járműipari trendek és kapcsolódó akadémiai kutatások bemutatását, úgy a partner egyetemek, mint ipari partnereink és kutatóink részéről. A párhuzamos szekcióban olyan témákat vonultatunk fel, amelyek szorosan kapcsolódnak az SZTE körüli innovációs ökoszisztéma kialakításához, összpontosítva az SZTE Start-up programjára és a tőkepiaci szereplők bemutatására.


További részleteket az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság oldalán olvashat >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek