Bezár

2014

Campus_Hungary_logo.

Campus Hungary pályázat kiutazó ERASMUS+ hallgatók számára a 2014/2015. tanévre

Campus Hungary pályázat kiutazó ERASMUS+ hallgatók számára a 2014/2015. tanévre

2014. szeptember 26.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Mobilitási Iroda Campus Hungary pályázatot hirdet ERASMUS+ ösztöndíjat elnyert vagy pótpályázatot benyújtani szándékozó részképzős és szakmai gyakorlatos hallgatók számára a 2014/2015. tanévre

A TKA a „Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése konvergencia program” című projekt keretében ösztöndíjpályázatot hirdet 2014. október 1. és 2015. július 31. között megvalósítható hallgatói kreditmobilitásra és szakmai gyakorlati mobilitásra a konvergencia régiók felsőoktatási intézményeiben tanulók számára.

 

A pályázók köre:

- ERASMUS+ ösztöndíjat már elnyert, teljes tanévre kiutazó/kiutazott hallgatók Campus Hungary ösztöndíjra pályázhatnak a 2014/2015. tanév 2. félévére (ebben az esetben az első félévi ösztöndíjuk ERASMUS-forrásból, a második féléves ösztöndíjuk Campus Hungary-forrásból származik majd).
- ERASMUS+ ösztöndíjat az első szemeszterre már kiutazó/kiutazott hallgatók, amennyiben hosszabbítani kívánnak a 2014/2015. tanév 2. félévére (ebben az esetben az első félévi ösztöndíjuk ERASMUS-forrásból, a második féléves ösztöndíjuk Campus Hungary-forrásból származik majd).
- a 2014/2015. tanév 2. félévére ERASMUS+ pótpályázatot benyújtó hallgatók (ebben az esetben az ösztöndíjuk teljes egészében Campus Hungary-forrásból származik majd).


A Campus Hungary pályázatokat legkésőbb 2014. október 08-án 12 óráig 2 eredeti példányban a szükséges mellékletekkel együtt (a mellékletek egyik példánya lehet másolat is) az SZTE Nemzetközi Mobilitási Irodába, az intézményi ERASMUS+ koordinátor, Balogné Molnár Gabriella nevére címezve kell megküldeni postán (vagy személyesen eljuttatni). Cím: 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

Ezzel egyidejűleg, azaz ezen határidőre a kitöltött pályázati űrlapot az alábbi email címre is meg kell küldeni elektronikusan: zilahi@rekt.u-szeged.hu


Teljes felhívás PDF verzióban >>
Pályázati űrlap >>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek