Bezár

2014

ELI

ELI közvélemény kutatás

ELI közvélemény kutatás

2014. november 03.
2 perc

Online szavazás indul az ELI brand és logó terveiről

Szegeden épül meg az ELI Attoszekundumos Fényimpulzus Forrás (ELI-ALPS). A kutatási nagyberendezés tudományra és gazdaságra gyakorolt élénkítő hatásának máris sok jele tapasztalható, amelyek közül az egyik legjelentősebb, hogy egy 90 hektáros földterületen a jövőbeni kutatóközpont köré úgynevezett tudományos és innovációs park szerveződik. A Tudományos és Innovációs Park területén a tervek szerint néhány éven belül a régió leginnovatívabb, legdinamikusabban fejlődő hazai és nemzetközi vállalkozásai működnek majd, egymással szoros szinergiában.

Az SZTE Szenátusa legutóbbi, 2014. szeptember 29-i ülésén rögzíthette: Elindult az ELI Science Park koncepció kidolgozása. A feladattal megbízott DEAK Zrt. – az MFB Invest Zrt. szakértőivel együttműködve – elkészítette az Inkubátorház beruházást megalapozó üzleti modellt, ezen felül elkészült az előzetes megvalósíthatósági tanulmány, valamint az ELI Science Park hosszú távú infrastruktúra-fejlesztés és betelepülési koncepciója is.

Ennek következményeként a Szegedi Tudományegyetem polgárainak lehetősége nyílik a Szenátus elé terjesztett 4 brand és logó változat megismerésére és a közvélemény kutatás révén véleményük kifejezésére. A szavazás eredményét a Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a 2014. november 24-i szenátusülésen ismeri meg, és az eredmény figyelembevételével fog dönteni a végleges brand és logó terv kiválasztásáról.

A szavazás lezárása: 2014. november 23.

Az online szavazás a www.u-szeged.hu/eli-science-park/szavazas oldalon érhető el. A szavazófelületen tekintse meg a logóváltozatokat és leírásukat, ezután jelölje meg az Ön szerint leginkább megfelelő logóváltozatot.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek