USA_flag

Kaliforniai cseregyakorlaton hallgatóink – Jelentkezz Te is programunkba!

A los angelesi csereprogramban résztvevő első három szegedi 6. éves orvostanhallgató 2 hónapos szakmai gyakorlatát tölti a Keck School of Medicine, University of Southern California belgyógyászati klinikáin. Jelentkezési határidő: 2020. március 31.!

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának anyagi támogatásával megvalósuló nemzetközi program az első visszajelzések alapján zökkenőmentesen indult 2020 február elején. A hallgatók jól vannak, élvezik a gyakorlatokat, sokat tanulnak, valamint szabadidejükben felfedezik Los Angeles-t és környékét.

2020-02-14_07.34.01_2

Köszönjük a Keck School of Medicine, USC valamint az USA Nyugati Parti Magyar Tudósklub közreműködését és áldozatos munkáját a csereprogram előkészítésében és megvalósításában!


A 2020/2021-es tanévre kiírt amerikai csereprogram jelentkezési határideje 2020. március 31. Várjuk a jelenleg 5. éves magyar és angol nyelvű képzésben résztvevő orvostanhallgatók jelentkezését!


További információ: Sasi-Pokriva Eszter, külügyi főelőadó, programkoordinátor, SZTE ÁOK Dékáni Hivatal (Szeged, Tisza Lajos krt. 109., E-mail: sasi-pokriva.eszter@med.u-szeged.hu)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.