KK_logo_fekvo

Szív- és érrendszeri szűrés

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika (Déli Telephely) valamint a SZÍVSN Országos Betegegyesület közösen kardiológiai szűrőnapot tart 2023. május 21-én (vasárnap).

A szűrőnapot 2023. május 21-én (vasárnap) rendezzük meg Klinikánk (6722, Szeged Semmelweis u.8.) magasföldszinti aulaterében, ahová a már kezelt betegeink mellett, a lakosság köréből is várjuk azon érdeklődőket, akik ingyenes, alapszintű kardiológiai kivizsgáláson szívesen részt vennének.

A rendezvény célja az egészségtudatos életmód népszerűsítése, a betegegyesületek nyújtotta lehetőségek bemutatása, figyelem felhívás a vezető halálok (kardiovaszkuláris megbetegedések) időben történő felfedezésére és a prevenció valamint szükség esetén a megfelelő terápia fontosságára.

SZIVSN_szuronap

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Egeszseg_ezreknek_15.214.000_Ft_a_Szegedi_Tudomanyegyetem_Szent-Gyorgyi_Albert_Klinikai_Kozpontnak

A Richter Egészségváros rendezvényen 15.214.000 Ft adományt kapott az egészségügyi intézmény, melyből a poszt-COVID ellátás korszerűsítése fog megvalósulni.

Tiszlavicz_Hetenyi_honlapra

A Magyar Gasztroenterológiai Társaság “HETÉNYI GÉZA EMLÉKÉREM” kitüntetésben részesítette Dr Tiszlavicz Lászó professzort, az SZTE SZAOK Pathologiai Intézet igazgatóját. Gratulálunk!