Bezár

Felkészítő táborok

EEB_tabor_2023

Egyetemi Előkészítő Tábor 2023

Egyetemi Előkészítő Tábor 2023

2018. október 18.
3 perc

Az élettudományi karok Hallgatói Önkormányzatai önálló egyetemi előkészítő tábort is szerveznek. Céljuk elsősorban azon középiskolások felkészülésének segítése, akik a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi, a Fogorvostudományi vagy a Gyógyszerésztudományi Karokon szeretnének továbbtanulni.

Kedves Érdeklődők!
Idén is megrendezésre kerül az EEB Tábor a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának tábora.
A tábor során lehetőséget biztosítunk biológia és kémia tárgyakból emelt szintű érettségire való felkészítést. Egyetemi oktatóktól és hallgatóktól sajátíthatjátok el az érettségire fontos információkat.
Emellett lehetőségetek lesz megismerkedni Szegeddel, felsőbb éves hallgatókkal illetve az egyetemi élettel, amely itt vár titeket a későbbiekben is. Izgalmas programok keretein belül megismerhetitek leendő évfolyamtársaitokat és köthettek új barátságokat.


Az EEB tábor Facebook oldala >>>


Időpont:

A tábor 2023. április 06. és április 9. között zajlik majd, a tavaszi szünetben.

Szállás:

6725, Szeged, Boldogasszony sgrt. 44., Szegedi Evangélikus Kollégium (“MÁV Koli”)

Étkezés:

Napi háromszori étkezés: reggeli a szálláson, ebéd és vacsora a SZOTE menzán. Legtöbb speciális étkezési igényt (allergia, intolerancia, stb…) biztosítani tudjuk.

Költségek:

A részvételi díj 45.000 forint, amely fedi az oktatás, a szállás, az étkezés és a szervezett programok költségét. Amennyiben valaki nem kívánja igénybe venni a felsoroltak bármelyikét, egyedi konstrukciók megoldhatóak.

A díjak:

Mindent kérsz (két tárgy, szállás és étkezés): 45.000 Ft

Két tárgy + étkezés; szállás nélkül: 35.000 Ft

Két tárgy; szállás és étkezés nélkül: 21.000 Ft

Egy tárgy, szállással, étkezéssel: 38.000 Ft

Egy tárgy + étkezés; szállás nélkül: 32.000 Ft

Egy tárgy; szállás és étkezés nélkül: 20.000 Ft

A fizetés átutalással lesz lehetséges. A befizetéssel kapcsolatos bővebb információkat a jelentkezés után fogjuk pontosítani a jelentkezést megerősítő emailben.

Oktatás, Programok:

A biológia órák elméleti előadások keretén belül lesznek megtartva nagy egyetemi oktató tantermekben.

Kémiából a jelentkezőknek lehetőségük lesz laborgyakorlatok formájában gyakorolni az emelt kémia érettségire szükséges kísérleteket, emellett lesznek szeminárium jellegű számolós órák tartva szintén kis csoportokban.

Vacsora után városnéző, csapatépítő programokra számíthatnak a jelentkezők.

(Részletes programmal később tudunk szolgálni.)

Jelentkezés:

A jelentkezési és fizetési időszak 2023. márc. 26-ig tart majd.

A jelentkezéshez az alábbi linken elérhető adatlap kitöltése szükséges. Az adatlap kitöltését követően a részvételi díj fizetéssel kapcsolatos információkat a jelentkezést visszaigazoló e-mailben, MÁRCIUSBAN kapjátok majd meg.

Ha már jelentkeztél és a részvételi díjat is befizetted, de az utolsó pillanatban mégis valami miatt nem tudsz részt venni a táborban, április 1-ig van lehetőséged lemondani a jelentkezést és a díjat visszautaljuk számodra.

Ha bármi kérdésed adódna, akkor elérhetőek vagyunk ezen az email címen (office.hok@med.u-szeged.hu), a Facebook-on (https://www.facebook.com/eebtaborszeged/) és az eseménynél is

Üdvözlettel,

EEB Tábor Szervezősége

SZTE SZAOK HÖK


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek