Bezár

Hírek

Visiting Professor Meetinget tartottak az SZTE-n

Visiting Professor Meetinget tartottak az SZTE-n

2019. április 23.
1 perc

A Szegedi Tudományegytemen rendezték meg az első magyarországi Visiting Professor látogatást az International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) Visiting Professor Program részeként. A kongresszuson továbbképző előadásokat és élő műtéti bemutatót is tartottak.

Április 11. és 13. között rendezték meg az első magyarországi Visiting Professor látogatást. A kongresszus meghívott előadója Dr. Gianluca Campiglio (Second Vice President of ISAPS) professzor volt. A találkozó szervezésében az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Plasztikai Sebészeti Osztály orvosai, műtő-osztály dolgozói mellett a klinika dolgozói, illetve főszervezőként Dr. Varga János egyetemi adjunktus, mint a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST) elnöke vett részt.

Gianluca_Campiglio
Dr. Gianluca Campiglio MD, PhD, Vice President of the ISAPS

A három nap során Dr. Gianluca Campiglio továbbképző előadásokat tartott plasztikai sebész rezidensek, szakorvosok, egyetemi hallgatók részére. A kongresszus második napján élő műtéti bemutatót tartottak a szegedi plasztikai és égési sebészet műtőjéből a Bőrgyógyászati Klinika modern előadói termébe.


Visiting_professor
A rendezvényen készült képek itt megtekinthetőek.


A kongresszus harmadik napját további előadások tették színessé, melyet az MPHEST éves közgyűlése zárt. A kongresszus sikerét jelezte az ISAPS vezető testületének elismerése. A jövőbben hasonló rendezvények megrendezéséhez támogató segítségükről biztosították a szervezőket.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek