Szakorvosképzés

Kórházi állásajánlatokMegjelentetni kívánt hirdetésüket kérjük, az office.sztk@med.u-szeged.hu e-mail címre küldjék meg.


Hirdetmény Dátum
Az MRE KIMM Drogterápiás Otthon Serdülőrészlege (Ráckeresztúr) gyermekpszichiáter szakorvos kollégát keres. Kiemelt bérezés!
Letöltés
2018.09.05.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szakorvosi állást hirdet (háziorvostan, foglalkozás-orvostan, honvéd-katasztrófa- és rendvédelmi orvostan, repülőorvostan vagy belgyógyászat szakvizsgával).
Letöltés
2018.08.29.
A Soproni Gyógyközpont szülész-nőgyógyász, sebész, kardiológus, belgyógyász, valamint a Sürgősségi Betegellátó Osztályra szakorvos vagy szakorvos-jelölt munkatársakat vár.
Letöltés
2018.07.23.
A Csongrád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórháza álláspályázatot hirdet Tüdőgyógyászati és Kardiológiai osztályán 1-1 rezidens részére.
Letöltés
2018.01.25.
A Tüdőgyógyintézet Törökbálint rezidens orvosi álláshirdetése
Letöltés
2017.11.24.
A Csongrád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórháza pályázatot hirdet 2 fő tüdőgyógyász rezidens munkakör beltöltésére.
Letöltés
2017.08.28.
A Szegedi Fegyház és Börtön felvételt hirdet szakorvos munakörbe.
(Háziorvos szakorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, honvéd-, katasztrófa- és rendvédelmi orvostan szakorvos, belgyógyász szakorvos végzettség, vagy háziorvos licencevizsga szükséges.)
Letöltés
2017.04.26.
A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház állásajánlatai leendő rezidensek részére
Letöltés
2017.03.06.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!