Bezár

Szaknyelvi képzések

ANGOL NYELVTANFOLYAM SZAOK OKTATÓKNAK 2.

ANGOL NYELVTANFOLYAM SZAOK OKTATÓKNAK 2.

2022. szeptember 08.
1 perc

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2022. szeptember 19-től angol szaknyelvi kurzust hirdet a SZAOK-n angol nyelven oktatók számára. Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 16.

ANGOL NYELVTANFOLYAM SZAOK OKTATÓKNAK 2.

 

 

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2022. szeptember 19-től angol szaknyelvi kurzust hirdet a SZAOK-n angol nyelven oktatók számára.

A tanfolyam 2022. december elejéig tart, heti egy alkalommal, hétfő 16.30-tól 18.00-ig (összesen 10 alkalom, 20 óra).

 

A kurzus oktatója: Kovács Edit szaknyelvtanár

 

A kurzust olyan klinikusok, egyetemi oktatók számára ajánljuk, akik oktató tevékenységük folyamán gyakran használják az angol nyelvet, és főként szóbeli nyelvi készségeiket, előadói kompetenciájukat (beszédkészség, beszédértés) szeretnék fejleszteni, a meglévő nyelvtudásukat kívánják tovább mélyíteni, aktívabban használni.

A tanfolyam során áttekintjük az egészségtudomány szaknyelvének jellemző szókincsét, műfaji sajátosságait, a szakmai nyelvhasználat legfőbb területeit (a tudományos életben és mindennapi szakmai gyakorlatban használt nyelvet egyaránt). A résztvevők szakterületéhez kötődő szakmai prezentációt, esetismertetéseket gyakorlunk, de igény esetén a sikeres kommunikációhoz szükséges nyelvtani ismereteket is felelevenítjük.

 

A tanfolyam a SZAOK oktatói számára INGYENES.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 16.

Helyszín: Baló József Oktatási Központ („Nyomda”) 3-es terem

 

Jelentkezés és további információ:

 

dallmann.petra@med.u-szeged.hu

 

Levelének tárgyaként kérjük, adja meg ezt a kódot: „TANFOLYAM 3”

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek