book1

Tanulási eredmény alapú képzésfejlesztés tréning

A 18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet alapján az új szemléletű KKK-k szükségessé teszik a képzési programok, tantervek, tantárgyleírások tanulási eredmény alapú fejlesztését. A 2019/2020-as tanévtől már minden kurzus esetében elvárás az új szemlélet beépítése az oktatói munkába. Ez azt is jelenti, hogy a következő tanévtől a kurzusleírásokat az új Tanulási Eredmény Alapú (TEA) sablon szerint kéri az SZTE az oktatóktól.

Az SZTE Tanulási Eredmény Alapú Képzésfejlesztő Műhely (SZTE T.E.A.M.) által szervezett tréning során a képzést elvégzők gyakorlatra és saját munkatapasztalatokra alapozva ismerik meg a szemlélet előnyeit és a benne rejlő lehetőségeket, valamint támogatást kapnak tanulási eredmény alapú tantárgyleírások és fejlesztendő tananyagok elkészítéséhez.

A Tanulási eredmény alapú képzésfejlesztés címet viselő ingyenes, belső szakmai képzés soron következő csoportja nyitott, az SZTE bármely karán dolgozó oktató, gyakorlatvezető jelentkezhet rá. Önt is várjuk szeretettel a tréningcsoportba, melynek képzési napjai a nyári vizsgaidőszakra esnek:
Első tréningnap: 2019. május 29. (szerda) 9.00-16.00-ig, második tréningnap: 2019. június 12. (szerda) 9.00-16.00-ig.

Jelentkezésre a CooSpace SZTE T.E.A.M. színterében vagy az szte.team@rekt.szte.hu címre küldött válaszlevél formájában van lehetőség a 22 fős maximális csoportlétszámok erejéig, de kérdéseiket, felvetéseiket folyamatosan várjuk e-mail címünkre küldött levél formájában is: szte.team@rekt.szte.hu. Képzésünk minimum 12 fő jelentkezése esetén indul el, akik tájékoztató levelet kapnak a részleteiről. Jelen felhívásunkhoz a képzési programot csatolva küldjük.

Szeretnénk felhívni az Ön figyelmét arra is, hogy az SZTE T.E.A.M. a nyári vizsgaidőszakban másik – az előbbiekben ismertetett képzéshez szorosan kapcsolódó – tréningcsoportot is indít Tanulási eredmények értékelése címmel. Ennek során módszertani támogatást biztosítunk a hallgatói teljesítmények fejlesztő és minősítő értékeléséhez annak érdekében, hogy a résztvevők képessé váljanak a saját képzéseik/tantárgyaik tanulási eredmény alapú kimeneti követelményeinek értékeléséhez adekvát értékelési módszerek meghatározására, értékelési szempontok és a minősítési szintekhez tartozó értékelési kritériumok kidolgozására. A 20 órás képzés tréningnapjai: 2019. június 6. és június 27.

A két képzés egyszerre is felvehető és teljesíthető, így a tantárgyleírásokon kívül az azokhoz tartozó értékelési rendszer kidolgozásához is támogatást kapnak a jelentkezők.

Találkozzuk az SZTE T.E.A.M. képzésein!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Sirkove_1170

Szent-Györgyi Albert halálának évfordulója alkalmából a New York-i Magyar Főkonzulátus videójával tisztelgünk névadónk előtt