Kari munkatársak pályatervezési és munkaerő-piaci belső képzése

Az SZTE Karrier Iroda szervezésében az EFOP 343-as pályázat keretében második, egyben utolsó alkalommal indítjuk útjára a Kari munkatársak pályatervezési és munkaerő-piaci belső képzését.

1A képzés célja:

A karok szakmai támogatása, az SZTE Karrier Iroda több mint 10 éves pályatervezésben és karrier tanácsadásban, tréning tartásban szerzett tapasztalatainak átadása, illetve a cégektől érkező visszajelzések megosztása annak érdekében, hogy a hallgatók minél teljesebb körű útmutatást, felkészítést kapjanak a végzést megelőzően.

 

A képzés szakmai tartalma, megszerezhető kompetenciák:

  • A résztvevő a képzés végére képes a hallgatók pályaismeretének támogatására, a pályatervezést segítő eszközökkel, gyakorlati módszerekkel gazdagodik, megfelelő tájékoztatást tud adni a hallgatóknak a képzettségével betölthető munkakörökről és a további információszerzést segítő felületekről.

    2 
  • Naprakész ismeretekkel rendelkezik az aktuális munkaerő-piaci trendekről, munkáltatói elvárásokról, hallgatói preferenciákról.
  • Tudja, hogy mi tartozik az ő kompetenciakörébe és mely esetekben célszerű más egyetemi egységekhez tovább irányítani a hallgatót (pl. SZTE Karrier Iroda, SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ stb.).

A képzés időtartama:

4 tréning nap: június 18., 25. (9-17-ig), augusztus 23., 27. (10-16-ig), majd egyéni mentorálás a képzést tartó trénerektől előre egyeztetett időpontokban. Mind a 4 képzési napon végig számítunk a résztvevők megjelenésére!


Kinek ajánljuk?

Az SZTE-n dolgozó oktatók, mentortanárok, tanulmányi osztályon dolgozó munkatársak, kollégiumi tanárok számára, akik motiváltak a részvételre, és opcionálisan (munkakörükhöz kapcsolódóan) a későbbiekben szívesen támogatják, erősítik a karon folyó ilyen irányú aktivitást. Maximális részvételi létszám: 12 fő (karonként max. 2 fő)

 

3

Korábbi résztvevők visszajelzései:

„A változatos témafeldolgozás, a trénerek tájékozottsága, rugalmas problémakezelése nagyon pozitív volt, új módszertani elemeket ismertem meg.”

„Tényleg tréning volt, mindenki tapasztalataira támaszkodva történt a képzés.”

„Jól felépített 4 nap volt, az adott témaköröket több oldalról is feldolgoztuk.„

„Rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot kaptam és megismerhettem mások tapasztalatait!”

„Köszönöm, nekem nagyon tetszett!!!”


További információ, jelentkezés:

Ha kérdése van/jelentkezési szándékát szeretné jelezni, az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésére:

Fazekas Melinda, info@sztekarrier.hu, 62/546-680

Jelentkezési határidő: június 5.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Sirkove_1170

Szent-Györgyi Albert halálának évfordulója alkalmából a New York-i Magyar Főkonzulátus videójával tisztelgünk névadónk előtt