konyv

Angol nyelvi tréningek SZTE-oktatók számára

A 2019. májusi vizsgaidőszaktól kezdődően az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetben kis csoportos angol nyelvi tréningeket szerveznek SZTE-oktatók számára. A tréningek célja, hogy segítsék az angol nyelven oktató vagy arra készülő kollégákat kommunikációs és prezentációs készségeik fejlesztésében.

Az ingyenes képzéseket a már futó EFOP 313-16 pályázatba integrálva folyamatosan szervezik, ezért lehetőség lesz azokon részt venni mind a vizsgaidőszakban, mind a szorgalmi időszakokban. A szükséges kurzuskönyveket a képzés időtartamára a résztvevők a pályázat költségvetéséből használatra megkapják.

 

Az első tréningek a 2019. májusi vizsgaidőszak 1. hetében 6 hetes időtartamban heti 2x2 órás intenzitással, összesen 24 órában indulnak. Erre a tréningre elsősorban azoknak az oktatóknak a jelentkezését várják, akik jelenleg is, illetve 2019 szeptemberétől bizonyosan tanítanak majd valamely angol nyelvű képzésben és legalább B2 szintű angol nyelvtudással rendelkeznek.

 

Jelentkezni a 2019. májusi képzésekre az alábbi hivatkozáson elérhető igényfelmérő űrlap kitöltésével lehet 2019. május 3-ig:

 

http://www.lingo.u-szeged.hu/igenyfelmeres-szte-oktatoi-angol-nyelvi-kepzesre

 

Az igényfelmérés után az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet tanfolyamszervezői elektronikusan felkeresik a jelentkezőt és egyeztetnek a szintfelmérés módjáról és a további lépésekről.

 

A 2019 szeptemberében induló angol nyelvi tréningekre a vizsgaidőszakban lehet majd jelentkezni.

 

Dr. Gellén Klára

rektorhelyettes

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Sirkove_1170

Szent-Györgyi Albert halálának évfordulója alkalmából a New York-i Magyar Főkonzulátus videójával tisztelgünk névadónk előtt