neptun1_1170x216

Kari Neptun jogosultság igénylési rend

Kari Neptun jogosultság igénylési rend

Kari Neptun jogosultság igénylés rendje


Amennyiben a dolgozó Neptun rendszerben még nem szerepel az alkalmazottak között, kérjük forduljanak a Kari személyügyi referenshez Neptun kódért. Az e-mailben szíveskedjenek megadni a következő adatokat: szervezeti egység, név, születési dátum, illetve amennyiben szerepeltek korábban a tanulmányi rendszerben, ETR vagy EHA azonosító.


Neptun tanszéki adminisztrátor szerepkör igénylés rendje


A részletes jogosultság igénylési rend és a Neptun kóddal már rendelkező kolléga által kitöltendő alkalmazotti jogosultság igénylőlap a CooSpace rendszer "Neptun dokumentáció" színterében, illetve a következő linken érhető el: http://www.med.u-szeged.hu/munkatarsaknak/oktatoknak-200903/tisztelt-tanszeki


Az igénylőlapot kitöltést és aláírást követően az Oktatási Igazgatóság Oktatásigazgatási Iroda részére szükséges eljuttatni (JATIK, 6722 Szeged, Ady tér 10.), valamint e-mailben az office.aokto@med.u-szeged.hu e-mail címre.


A Neptun Általános Alapismeretek e-learning tananyagot a jogosultság-kiosztást követő 2 héten belül - de legkésőbb lehetőleg a jelenléti oktatás megkezdése előtt - teljesíteni kell a telepített Neptun kliens program Saját adatok/Neptun e-tananyagok menüpontban.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0134_2

2022. április 29-én a Szeged Városi Sportcsarnokban került megrendezésre az International Cultural Evening 2022. Több, mint 2500 fő vett részt a rendezvényen, amely a SZAOK finanszírozásában és az International Student Union of Szeged-del közös szervezésben valósult meg.

MTA_Kivalo_Kutatohely_SZAOK

A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége karunk három intézetének, a Biokémiai Intézetnek, a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikának, valamint az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetnek kiemelkedően magas színvonalú tudományos munkájuk elismeréseként Kiválónak Elismert Kutatóhely minősítést adományozta.