Bezár

Neptun képzési rendszer

neptun1_1170x216

Kari Neptun jogosultság igénylési rend

Kari Neptun jogosultság igénylési rend

2020. szeptember 03.
1 perc

Kari Neptun jogosultság igénylési rend

Kari Neptun jogosultság igénylés rendje


Amennyiben a dolgozó Neptun rendszerben még nem szerepel az alkalmazottak között, kérjük forduljanak a Kari személyügyi referenshez Neptun kódért. Az e-mailben szíveskedjenek megadni a következő adatokat: szervezeti egység, név, születési dátum, illetve amennyiben szerepeltek korábban a tanulmányi rendszerben, ETR vagy EHA azonosító.


Neptun tanszéki adminisztrátor szerepkör igénylés rendje


A részletes jogosultság igénylési rend és a Neptun kóddal már rendelkező kolléga által kitöltendő alkalmazotti jogosultság igénylőlap a CooSpace rendszer "Neptun dokumentáció" színterében, illetve a következő linken érhető el: http://www.med.u-szeged.hu/munkatarsaknak/oktatoknak-200903/tisztelt-tanszeki


Az igénylőlapot kitöltést és aláírást követően az Oktatási Igazgatóság Oktatásigazgatási Iroda részére szükséges eljuttatni (JATIK, 6722 Szeged, Ady tér 10.), valamint e-mailben az office.aokto@med.u-szeged.hu e-mail címre.


A Neptun Általános Alapismeretek e-learning tananyagot a jogosultság-kiosztást követő 2 héten belül - de legkésőbb lehetőleg a jelenléti oktatás megkezdése előtt - teljesíteni kell a telepített Neptun kliens program Saját adatok/Neptun e-tananyagok menüpontban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek