Konferencia részvételt támogató pályázat SZTE ÁOK oktatóknak/kutatóknak


Pályázhat:

-SZTE ÁOK-n teljes munkaidőben alkalmazott és a Karon dolgozó oktató és kutató, rezidens kolléga

-tudományos konferenciára első szerzős előadással vagy poszterrel rendelkezik

-előző évben nem részesült ugyanebben a támogatásban

 

A pályázathoz csatolni kell:

1. Pályázati Adatlap

2. Absztrakt és az absztrakt elfogadásáról szóló igazolás

3. Utazási határozat témaszámmal

 

A pályázat beadása:

  • A pályázatok leadhatók az SZTE ÁOK Dékáni Hivatalában Sasi-Pokriva Eszter külügyi főelőadónál minden hétköznap de. 8 órától du. 16 óráig.
  • A pályázat beadása folyamatos, bármikor beadható a tervezett kiutazás előtt legfeljebb 3 hónappal korábban, illetve a visszaérkezést követően legfeljebb 1 hónappal később.
  • A pályázatokat a Konferencia Részvételt Támogató Bizottság bírálja el, mely szükség szerint, de évente legalább 2 alkalommal ülésezik és dönt a pályázatokról. Az őszi szemeszterben beadott pályázatok elbírálására november végén, a tavaszi szemeszterben beadott pályázatok elbírálására május végén sor kerül. A döntést követő 8 munkanapon belül az SZTE ÁOK Dékáni Hivatala értesítést küld a határozatról. A támogató határozatot követően a Dékáni Hivatal gondoskodik a megítélt összeg témaszámok közötti átcsoportosításáról.
  • Maximum 2 évente lehet beadni pályázatot.

 

 További teendő:

-A pályázat pozitív elbírálása esetén a konferencia részvételt követően leadandó a részvétel igazolása.

-Az utazás szervezése (repülő-, vonat- vagy buszjegy, szállás) és a konferenciára történő regisztráció csak a Nemzetközi Utazásszervezési Irodán keresztül történhet. Magánpénzből előfinanszírozott utazást (szállás, útiköltség, regisztrációs díj) nem áll módunkban elszámolni.

-Saját gépkocsival történő kiutazás esetén saját gépkocsi használati nyomtatvány kitöltése szükséges a Kiküldetési Szabályzat szerint.

-Napidíj elszámolására nincsen lehetőség.

 

Kapcsolattartó:

Sasi-Pokriva Eszter

külügyi főelőadó

sasi-pokriva.eszter@med.u-szeged.hu

Szeged, Tisza L. krt. 109. 2. emelet

Tel.: +36 62 342 359

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

sofi_delmagyar

Gratulálunk a gyémántfokozatú fődíjért (már dr.) Csákány Lórántnak, Tóth Rékának és Molnár Kinga PhD hallgatónak (Elméleti Orvostudományok Doktori Iskola) illetve az aranyfokozatú elismeréshez Nógrádi Bernát orvostanhallgatónknak! Foto: Frank Yvette (delmagyar.hu)